Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şikayetler Alabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda daha güzel bir iletişim kurmak için çaba göstermen gerekebilir. Bazı konularda birbirinize gerektiği kadar hislerinizi ve düşüncelerinizi ifade edemiyor olabilirsiniz. Bugün bu durumu çözmek için harekete geçmen gerekecek.

Bugün hayatınızdaki enerjinin boyutu çok büyük ve sizin ateşinizi söndürmeye çalışıyor olabilir. Her ne olursa olsun, közlerin sönmesine izin vermeyin. Gruba getirdiğiniz büyük kazançlardan biri, insanlara değişme cesaretini vermek için gerekli olan dinamizmdir. Mücadele etmeye devam! Unutmayın, günün sonunda, sadece kendinizden memnun olsanız yeter.

Kariyer vekonularında önüne çıkan engellerle başa çıkabilmek için yaratıcı olman gerekecek. Cebine daha fazla para girmesi için adımlarını dikkatle seçmen gerekebilir bugün. Kendine en iyi gelecek yolu bulmak seni mutlu edecek.

Açık hava etkinliklerine özen gösterebilir ve daha fazla hareket edebilirsin. Egzersiz ve aktiviteleri bir rutine dönüştürmek için iyi bir gündesin. Bir yürüyüş rotası belirlemek ve her gün bu rotada ilerlemek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler öğrenmek için iyi bir gündesin. Özellikle insanlarla arandaki iletişimi etkileyen konularda bilgi sahibi olmak seni bir tık öne geçirecek. Kimle ne konuştuğun önemli olabilir. Algılarını açık tutmalısın.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa Burçları bugün yakın çevrenizle daha fazla iletişim kurma isteği duyabilir ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek için adımlar atabilirsiniz. Keyifli ve neşeli bir gün geçireceksiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini daha ayakları yere basan planlara dönüştürebilirsin. Ekonomik anlamda kazancını artırmak niyetindesin. Çeşitli yatırımlar gündeminde olabilir. Evde yüksek sesle müzik dinlemen komşularını rahatsız edebilir. Gelen şikayetlere ani tepkiler vermemeli biraz empati kurmalısın. Sabah dinç uyanmak için erken uyuyabilirsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde bazı pürüzlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler varsa ve bunlarla ilgili hala bir sonuç yoksa herkesin düşünmesine, sorumluluk almasına öncülük edebilirsiniz. Parasal konularda sorun yaşamamak için ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmenizde fayda var.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi karşı tarafa ifade edebiliyor olmak önemli olabilir. Aile hayatınızla ilgili kafanızı kurcalayan meseleler olabilir. Çatışmalara karşı sakin kalmaya çalışın. Denge içinde olmak sonrasında sizi iyi hissettirecek. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz kısa süreli olarak düşse bile akşam saatlerine doğru toparlanabilirsiniz. Ailenizle geçireceğiniz vakit size iyi gelebilir evde oturmak istemeyebilirsiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine daha fazla zaman ayırmanın vakti gelmiş olabilir. Yeni kitaplar okumak, yeni hobiler edinmek, yeni şeyler öğrenmek hayatında belirgin farklar yaratabilir bugün. Yeni fikirlere kendini açman önemli bir hal alabilir.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerginliğe dikkat edin çünkü çok fazla öğrenmek, artan dinlenme, rahatlama ve detoks ihtiyacınızı engelleyebilir. Çok fazla aktivite üstlenmek ve mutluluğu aramak için aşırıya kaçmak sizi aşağı çekebilir. Sizi anlayan bir arkadaşınızın olması, ayın bu zamanında duygu ve fikirlerinizle daha iyi iletişim kurmanıza yardımcı oluyor. Bununla birlikte, endişeler sizi iki hayati ihtiyaç arasında bulabilir. Daha fazla huzur ve sessizlik için can atıyorsunuz ve işleri kendi yolunuzla yapmak istiyorsunuz ancak ani bir arkadaşlık ihtiyacı biraz çatışma veya muamma yaratabilir. Bunu geçtikten sonra, zihninizi sakinleştirmenin yollarını bulacaksınız.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz bir protesto davranışı içindesiniz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacak, birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün evlilik, ortaklık, yakın arkadaş veya mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Çocuk, aşk, tatil veya hobilerinizle ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumu çevre ilişkilerinde güçlü bağlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 23" R
Ay
İkizler
02° 54' 28" R
Merkür
Başak
23° 10' 12" R
Venüs
Terazi
29° 25' 41" R
Mars
Yengeç
10° 20' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 47"
Satürn
Balık
14° 56' 26"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 50"
Chiron
Koç
22° 11' 34"
Lilith
Terazi
09° 26' 32"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>