Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorumlulukların Artabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konusunda alacağın kararların etkisini daha fazla görebilirsin bugün. Yeni bir ilişkiye başlamak veya farklı insanlarla iletişime geçmek sana iyi gelebilir. Eğer sevdiğin bir insan varsa bugün aranızda daha net bir iletişim olacak.

Size kendinizi kanıtlayacağınız fırsatlar verilmiyor. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, bu fırsatları engelleme işinden ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız bazı fırsatları yine yetersiz, sınırlı bulacaksınız.

Maddi konularda attığın adımları ve aldığın kararları dikkatle gözden geçirmen gereken bir gün olabilir bugün. Kendine göre davranırken gereksiz masraflara girmiş olabilirsin. Bugün bu durumları çözmek için kendine zaman ayırmalısın.

Yürüyüş yapmak bugün sana daha iyi gelebilir. Hem kaslarını kuvvetlendirmek hemde derin nefes egzersizleri yapmak sana daha iyi bir enerji verecek. Bu yürüyüşü açık havada yapmak ise seni çok daha iyi bir ruh haline sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Romantizm konularında biraz bocalayabilirsin bugün. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim ön plana çıkabilir. Bazı mevzuları daha net bir şekilde ifade etmek sana daha iyi bir etki katabilir bugün.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün  maddi konulara odaklanma eğiliminde olabilirsiniz. Gelirinizi artırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda harcamalarınızı da kontrol altında tutmanız önemli olacak.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Boğa ailene karşı sorumluluğunun artığını hissedebilirsin. Bu yükümlülük seni hem zihinsel hem bedensel olarak yormuş olabilir. İş yerinde yeni projeler ortaya koyabilirsin. Global bir şirkette çalışıyorsan bildiğin dil seni diğer çalışanların önüne geçiriyor. Akşam eve geldiğinde yorgunluğunu atmak için kendine güzel bir bitki çayı hazırlıyorsun.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda kararlar almak için uygun bir gün olmayabilir. Kafanızda ve kalbinizde netleşmeyen durumlar söz konusu ise beklemeyi, anlamayı ve paylaşmayı tercih edebilirsiniz. Bazen konuşmanın nedeni bir karara varmak değil, o kararın dışında kalanları değerlendirmek de olabilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde organize etmiş olduğunuz işlerdeki değişiklikler karşısında hızlı kararlar almanız gerekebilir. Ticari konularda karışıklıklar olabilir. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde davranmanızda fayda var. Bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kendinizi göstermek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda aile meselelerinde kendinizi çok fazla ön plana atmak istemeyebilirsiniz. Geride durmak ve gözlemci noktasında olmak size daha iyi gelebilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışmak senin için heyecanlı olabilir. Yeni meslek gruplarından insanlarla tanışmak hayata bakışını değiştirecek hatta. Olaylara farklı bakmaya başladıkça hayattan daha çok zevk almaya da başlayabilirsin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızı yönetmek adına etkileşim veya geri bildirim arıyorsunuz. Diğerleri sizi olumlu bir şekilde etkiler, harekete geçmeniz veya başka türlü yapmak için ilham almamış olabileceğiniz eğlenceli ve ilginç bir şey yapmanız için sizi nazikçe motive eder. Bugün güvence ihtiyacı hissedebilirsiniz ancak gün ilerledikçe seçenekler zor bir yer arasında hissetmenize neden olduğundan, karar vermek zorlaşır. Özellikle uzun vadeli hedef veya plan söz konusu olduğunda tam olarak anlaşılmış hissetmeyebilirsiniz. Cevaplar için kendi dışınıza bakmamaya çalışın. Bunun yerine, sezgilerinizle temasa geçmek için kendinize daha fazla zaman verin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir şeylerin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Sınırlarınızın, yapabileceklerinizin daha ileride, daha yüksekte olduğunun farkındasınız ama geçmişteki başarısızlıklar aklınızı kurcalıyor olabilir. Korkmayın, başarısızlıklar daha iyi başlama fırsatından fazlası değil.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Değişik araştırma grupları içinde çalışan arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 02' 04" R
Ay
İkizler
01° 52' 06" R
Merkür
Başak
23° 02' 00" R
Venüs
Terazi
29° 20' 18" R
Mars
Yengeç
10° 17' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 02"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:34

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>