Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fırsat Kolluyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanmayacaksınız. Arzu ettiğiniz huzura ve mutluluğa adım adım yaklaşma şansınız var. Atacak olduğunuz adımları da daha dengeli atmaya çalışın.

Mesleki olarak beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Zorlukları geride bırakma arzunuz varsa ona göre adımlar atmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili daha kontrollü olmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Sizi zorlamayacak harcamalar yaptığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ve sosyal konularda ön plana çıkabilir, yeni çözümler bulabilirsiniz. Kendinize sosyal rutinler oluşturarak ve planlı bir şekilde ilerleyerek kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Finansal olarak ailenizin desteğini görebilir ve geçmişteki emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için duygusal ve ilişkisel konular ön planda olabilir. İletişimde hassas olmaya özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızda anlayışlı ve empatik davranarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca, kendinize vakit ayırarak içsel huzuru bulabilir ve duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Her türlü kararınızı dikkatli bir şekilde değerlendirmeniz gerekebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni boşanan Boğa burcuysan, kendini geçmişe göre çok daha iyi hissetmeye başlayacaksın. Yakın arkadaşlarınla küçük bir tatil planı yapabilirsin. Eğitim gören Boğa burcuysan, kendini geliştirmeye bolca vakit ayırmak adına fırsat kolluyorsun. Arkadaşlarınla edeceğin sohbetlerde yeni fikirler üreteceksin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve sosyal konularda ön plana çıkabilir, yeni çözümler bulabilirsiniz. Kendinize sosyal rutinler oluşturarak ve planlı bir şekilde ilerleyerek kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Finansal olarak ailenizin desteğini görebilir ve geçmişteki emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha duyarlı olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bitişler söz konusu.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha özgüvenli hissettiğiniz ve çevrenize de ışık saçtığınız bir gün olacak. Bir çok potansiyelinizi bu günlerde keşfedebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değer verdiğiniz insanlar size ihtiyaç duyduğunda onların yanında olmaya çalışın. Sahiplenme duygunuzu biraz daha ön planda tutmalısınız. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da her şeyin daha da karmaşık olabileceği anlamına geliyor. Kişisel girişimleriniz için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmamalısınız.

29 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç haftadır hissettiğiniz belirsizlikler ve kararsızlıklar yakında azalacak Sevgili Boğa. İlerleyen süreçte karar almak daha kolay hale gelecek ve girişimlerinizi daha rahat uygulamaya koyabileceksiniz. Acele etmemeniz gerektiğini unutmayın. Önümüzdeki günlerde ilişkilerle ilgili algılarınız gittikçe netleşebilir. Yaşadığınız hayal kırıklıkları, daha gerçekçi ve güçlendirici bir bakış açısı kazandırabilir. Eski hayallerinizden vazgeçerek, daha anlamlı ve uygulanabilir yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Şu an neye inanacağınızı bilemiyor olabilirsiniz ancak bu belirsizliğin içinde bile kendinize odaklanarak ilerlemek mümkün. Eğer çevrenizde sizi duygusal olarak yoran insanlar varsa bu konuda değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile gibi gördüğünüz kişilerden göreceğiniz manevi destek iyi hissettirecek sevgili boğalar. Kısa seyahatler ve eğitim konuları gündemde olabilir. Önemli kararlar alırken birkaç kez düşünmeli, duygusal kararlar almamalısınız.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz ve yakın çevrenizle ilişkileriniz güçlenebilir. Ayrıca seyahat, eğitim konularında destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahip olma isteğiniz sevgilinizi çıldırtıyor. Onun sizden ayrı bir hayatı olduğunu unutmayın. Sahiplenilme duygusu aşırıya kaçmadığı durumlarda karşı taraf için beğenilmek gibi güzel bir duygudur, fakat siz onu boğarak sizden kaçmasına neden oluyorsunuz. İş yerinizde yeteneklerinize oldukça güveneceğiniz ve çalışmalarınızı bu doğrultuda yürütmek isteyeceğiniz bir dönem. Maaşınızdaki artış hayat standardınızı yükseltirken aldığınız primle de borçlarınızın büyük bir kısmını kapayacaksınız

29 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>