Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararlısın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçının. Birlikte olduğunuz kişiyle ortaklaşa adımlar atmanız gerekmekte.

Mesleki gelişmeleri daha yakından takip etme şansınız var. Ufak tefek aksaklıkları da geride bırakmaya başaracaksınız. İstenmeyen sorunlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışın.

Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirmeye çalışın. Hatalı harcamalardan kaçındığınız takdirde sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Sınırları ihlal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde duygusal bir derinlik hissedebilirsiniz. Yakınlarınızla açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, ilişkilerinizin güçlenmesine yardımcı olabilir. Bazı duygusal beklentilerinizin karşılıksız çıkması, ilişkilerinizde yeni kararlar almaya itebilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu insanları için duygusal ilişkiler ön planda olabilir. Partnerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek ve anlayışınızı artırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda sabırlı ve kararlı bir tutum sergileyerek işlerinizde ilerleyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu beslemeniz de bugün önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında önemli kararları alırken artık tek başına adım atmak isteyeceksin. Herkesin fikrini alsan da sonuçta kendi kararını kendin vereceksin. İlişkisi olan Boğa burcuysan, ilişkinde yaşandığınız sorunları artık halledemeyeceğinizi düşünmeye başlıyorsun. Ruhunu umutsuzluğa sürüklememelisin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenebilirsiniz. Manevi yönden iyi hissetmek, herkesi buna davet etmek adına organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Burada yapacağınız görüşmeler, size yeni perspektifler kazandırabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizdeki olayların farkına varabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ortaklı işlerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha belirsiz olabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Profesyonel olduğunuzu hissettiğiniz konularda kontrollü ve özgüvenli bir şekilde yeteneklerinizi ortaya çıkartabilirsiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi ifade ediş tarzınızda mükemmellik arayışı ön planda olabilir. Değer verdiğiniz kişilere karşı gereğinden fazla eleştirel yaklaşımlarda bulunmaktan kaçınmanız gerekiyor. Mesafeli yaklaşımlar ortaya koymaktan ziyade daha net ve sakin ifadeler ortaya koymanız gerektiğini de unutmamalısınız. Amacınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün size kendinizi ifade etme arzusu ve içsel ihtiyaçlarınızla bağlantı kurma fırsatı getiriyor. Yeni girişimlere başlamak için en uygun zaman olmasa da farklı şeyler deneme isteğiniz olabilir. Duygularınızı ve fikirlerinizi keşfetmeye açıksınız. Mantığınızdan ziyade hislerinizin peşinden gitme eğilimindesiniz. Kendinizi ifade etmek ve hayattan keyif almak için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda aldığınız bir kararı yeniden gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Maddi konular bugün ön plana çıkabilir. Kariyerinizde kendinizi geliştirme ve fırsatları yakalama şansınız yüksek.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle bağlarınızın güçleneceği, güzel ilişkiler kapı aralayacağınız bir gün. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler varsa onlara zaman ayırabilirsiniz. Maddi konularda aileden destek görebilirsiniz. Para girişiniz olabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkiniz oldukça uyumsuz hale girebilir. Karşılıklı olarak her şeyi yanlış anlamanız ve bile bile zıtlaşmanız mümkün. Gerçi ilişkinizin büyük bir kavgayla noktalanması fazla olası değil fakat kısa bir ayrılık olabilir. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle, birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, insanların size yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Maddi yatırım konularında yardım alabileceğiniz bir finans danışmanı bulun.

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 35' 05" R
Ay
Yengeç
20° 51' 40" R
Merkür
Akrep
15° 04' 17" R
Venüs
Yay
06° 53' 14" R
Mars
Yengeç
25° 32' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 60" R
Satürn
Balık
13° 09' 02"
Uranüs
Boğa
26° 13' 21"
Neptün
Balık
27° 40' 35"
Plüton
Oğlak
29° 40' 25"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Terazi
12° 51' 42"
True Node
Koç
06° 23' 27"
Son Güncelleme : 23/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>