İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kimse üstüne gelsin istemiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, her yönden engellenmiş gibi görünüyorsunuz. Sevdiğiniz projeler askıya alınabilir. İşyerindeki karışıklıklar işiniz hakkında endişelenmenize neden olabilir. Aşk hayatınız da durgun görünüyor. Her şeyden kurtulmak, enerjinizi geri toplamak ve düşüncelerinizi bir araya getirmeniz gereken bir zamandasınız. Arabaya binin ve şehir dışına kısa bir yolculuk yapın, tercih sizin.

Bugün idealizmi ve pratikliği dengelemeniz gerekebilir. Hedefinizi yüksek tutmuş olsanız da, dikkatinizi daha çok yere odaklamanız gerekebilir. Başlatmak istediğiniz bir proje için harika bir fikir olabilir. Her ne kadar bu plan işe yarasa da, hazırlanmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeden önce araştırmanızı yaptığınızdan ve insanların sizi desteklediğinden emin olun.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Hiçbir şeyin çözümüne destek olamıyor gibi hissediyor olabilirsin. Her şeyin herkes için huzurlu ve uyumlu gitmesini istiyorsun. Çatışan duyguların yarattığı fırtınanın ortasında kalmış gibisin. Hiçbir şeye konsantre olamıyorsun. Belki de zihnin ortalığı karıştırıyordur. İnsanlar senin yardımını istiyor ve ihtiyaç duyuyor ve sen de zorunda hissediyorsun; ama aynı zamanda, kaçmak ve kimseyi takmamak da istiyorsun...Bugün odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken, hiçbir şeye çok duygusal yaklaşmamak. İşleri daha hafife alın ve mantığınızla tartın, derinlere inmek için gereken koşulları bulamazsanız da moralinizi bozmayın. Her şeyin dibini eşelemek yerine yüzeye bakarsanız daha üretken olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda öne çıkan kişinin muhtemelen günümüzde de büyük bir etkisi olacaktır. Çatışmalar meydana gelebilir, bu yüzden dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüzü arkadaşlarınızın etrafında diken üzerinde geçirmeyin - sadece çatışma ihtimalinin olduğunun farkında olun. Bunun için hazırlıklıysanız, ondan kaçınabilirsiniz veya sorunu önceden çözebilirsiniz. Onlar için minnettarlığınızı da göz önünde bulundurun.

8 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah 10:29'da Boğa burcuna girişi yapıyor. Ay'ın Jüpiter devamında Uranüs ile yaptığı olumlu kontaklar sayesinde hiç aklınızda olmayan güzel gelişmeler yaşayarak enerjiniz yükselebilir. Güneş ve Neptün arasında meydana gelen sert görünümden ötürü ilişki ve evlilik hayatınızda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Partneriniz sizin hislerinizi anlamakta zorlanabilir.

8 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazen düşünmek ve harekete geçmek arasında mesafe katlanır da katlanır, koca bir engel olur. Senin bulunduğun durum da aslında biraz buna benziyor. Planlarının hepsini uygulamak, birden fazla yerde olabilmek için farklı çalışmalar yapabilirsin. Ancak mümkünse kimse üstüne gelmesin! Son zamanlarda kızgın olduğun insanlara tepkini göstermeye adeta yer arayabilirsin. Sevgilin varsa onunla birlikte uzun vadeli planlar yapabilirsin. Özellikle kısa mesafeli bir tatil için kolları sıvayabilirsiniz. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla iletişime geçebilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir İkizler burcuysan, hava değişikliklerine karşı önlem almanda fayda var.

8 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanılgılara ve hatalı seçimlere açık bir gün içindesiniz. Beklentilerinizi gerçekler doğrultusunda şekillendirmelisiniz. Yakın arkadaşlarınızla olan iletişim problemlerini gereğinden fazla kafanızda büyütmemelisiniz.

8 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

8 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal alanda aradığınız desteği bulabileceğiniz bir gün. Ortak paylaşımlarınız keyifli olacaktır.

8 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen problemlerinizi çözmek için içinize dönmeniz ve daha derinlere bakmanız gerekir. Bazı durumlarda ise bunu yapmak sadece kafa karışıklığı oluşturur. Bugün sizin için ikinci durum geçerli. Her şeyi irdelemenize gerek yok. Ortada olanları göz ardı etmeyin yeterli.

8 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir.Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

8 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

8 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sanrılar ve tuhaflığınız sizi kendinizin en büyük düşmanı yapabilir. Seyahatlerde beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir. Uyuşturucu ve alkol kullanmak sorunlar yaratabilir.

8 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal ilişkileriniz açısından hareketli ve canlı bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal yönlerinizi sosyal çevrenizde yansıtabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destek görebileceğiniz, ortak aktivitelerde başarı gösterebileceğiniz bir gün olabilir.

8 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>