Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hakkını Savunuyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. İstediklerinize ulaşma noktasında daha kontrollü olmalısınız. Duygularınızı açıkça ifade etmekten de kaçınmayacaksınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Harekete geçme noktasında biraz daha sabırlı davranın. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceğini de unutmayın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kendi kendinize bir sınır koymalı ve üstesinden gelmenin yollarını aramalısınız. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı maddi planları kendinize saklamalısınız. İnsanlarla paylaştığınız konuların farklı bir yere evrilmesi, kendinizi açıklamanızı zorlaştırabilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve gizli meseleleri incelemek için uygun bir gündesiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün Kova burcunun insanlar için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak, grup etkinliklerine katılmak ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek keyifli olabilir. Ufkunuzu genişletebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Geleceğe yönelik planlar yapmak ve hedefler belirlemek için bugün uygun bir zaman olabilir. Ayrıca, duygularınızı net bir şekilde ifade edebilir ve çevrenizdeki insanlarla daha iyi iletişim kurabilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlayan Kova burcuysan, zamanla partnerinin hiç bilmediğin bir yönünü öğrenebilirsin. Partnerini daha da yakından tanımak için onunla baş başa vakit geçirmeye özen göstereceksin. Aile üyelerinle ters düşeceğin konular gündeme gelebilir. Hakkını savunmaktan geri durmayacaksın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kitap okumanın getirdiği hazzı daha yoğun hissedebilirsiniz. Dini, felsefi ve hayatla ilgili araştırmaların sizi rahatlattığını, sorularınıza cevap verdiğini görebilirsiniz. Dinlenmek sadece oturmak, uyumak ve kendinizle kalmak değil aynı zamanda zihninizi sakinleştirmektir. 

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman geçmişten kaynaklanan durumlar ya da psikolojik kırılganlıklar yüzünden kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Daha pozitif düşünmeye çalışmalısınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde yanlış odaklanmalar sonucunda hata yapmamak için dikkatli olmalı ve iç benliğinize dönerek sezgilerinizle karar almalısınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizle kuracak olduğunuz iletişimden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Bu süreçte dikkatsizce yaklaştığınız hemen her şeyin sizi çok fazla zorlama ihtimali var. Kişisel bağımsızlığınızı korumak isterken abartıdan olabildiğince kaçınmaya çalışın. Yanlış attığınız adımlar, hatalar yapmanıza neden oluyor. Tepkisel davranışlarınızı da bir kenara bırakmalısınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, son zamanlarda hayatı daha güvenli bir sınırda yaşıyorsunuz ve bugün finansal bir konuda daha keskin bir köşeye gelebilirsiniz. Endişeler ve kaygılar geçici olarak ruh halinizi bozabilir. Değişimden korkuyor olabilirsiniz ancak bazı riskler almaya da ilgi duyuyorsunuz ve bu şu anda bir ikilem yaratıyor. Dengeli bir yaklaşım sürdürmek, gereksiz sorunlardan kaçınmanın anahtarıdır. Daha önce gözden kaçırdığın bir şeyi keşfedebileceğiniz için, şimdi bir ilişkiyi gözden geçirmekten faydalanabilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şeyi birden istiyorsunuz. Bir adım geri çekilin; işyerinde durumlar aleyhinize dönebilir vearkadaşlarınızın size olan güvenleri sarsılabilir. Özel hayatınızda da sınırlar koymalısınız, aksi takdirde yanlış anlaşılırsınız. Partnerinizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini sessizce kabul edin. Hissedebileceğiniz en ufak stres bile sizi etkileyebilir, dolayısıyla biraz egzersiz yapın ve biraz huzur bulmak için kendinize zaman ayırın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Alışkanlıklarınızı değiştirmenin ve size zarar veren bağımlılıklardan uzaklaşmanın zamanı geldi de geçiyor. Yeni başlangıçlar yapmalısınız. Gelişiminize engel olan ne varsa kendinizden uzaklaştırmalısınız.. Geçmiş geçmişte kaldı, yeniliklere yer açın. Rahatlayacaksınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızla belli bir mantık gözleniyor. Yaşam kalitenizin sınırlarını yüksek tutmak isteyebilirsiniz.Olaylara daha maddesel bakıyorsunuz. Parasal kazançlarınızı güven altında tutmak isteyecek ve yatırıma yönelik çalışmalar yapacaksınız. Enerjinizi yoğun bir şekilde kendi ideallerinize yöneltmek istiyorsunuz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>