Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Saygı Görüyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, birlikteliğinizin getirdiği sorumlulukların farkında olmalı ve ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımları da buna göre belirlemelisiniz. Siz, ilişkinize gerekli olan değeri vermediğiniz sürece partneriniz sizden yana şikayetçi olmaya devam edecektir. Duygularınızda ani değişiklikler söz konusu olabilir.

Sorumluluklarınız ve çalışmalarınız açısından kendinizi frenlemeye başlıyorsunuz. Normal şartlarda yerine getirmekte zorlanmayacağınız çalışmalarınızı gün içerisinde daha geç tamamlama ihtimaliniz var. Esnek düşünmeniz ancak rahat davranmamanız gereken bir gün. Titiz davrandığınız sürece sorunların etkisini daha aza indirebilirsiniz.

Parasal konularda kendinize gereğinden fazla yüklenebilirsiniz. Denge sağlamakta zorlanacaksınız. Gelir ve gider arasında ölçülü davranmadığınız sürece her şeyin sizi daha fazla zorlayacağını bilmeniz gerekiyor. Gün içerisinde yapılacak bir ödeme varsa bunu geç saatlere ertelememeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkisinde kaldığınız insanları ve olayları düşünebilirsiniz. Bunlar ışığında neler yaptığınız, ne tepkiler verdiğinizi bilmek kişisel ve ruhsal açıdan daha dengeli olmanıza yardımcı olabilir. Güvenmekle ilgili tabularınızı yıkabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu temsil eden kişiler için, önemli kararlar alma ve uzun vadeli hedefler belirleme zamanı olabilir. Sabırlı ve disiplinli yaklaşımlarıyla hedeflerine ulaşabilirler. Ancak, işlerine odaklanırken sosyal ilişkilerini ihmal etmemeleri önemli olacaktır. Özellikle sevdikleriyle zaman geçirmek duygusal olarak dengelerini sağlayabilir. Keyifli günler geçirmeniz dileğiyle!

21 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici olarak çalışan Oğlak burcuysan,ortamında sana gösterilen saygı ve sevgi çok hoşuna gidiyor. Bu ilgiyi kaybetmemek için herkese çok dikkatli ve nazik davranmaya özen göstereceksin. Çevrende yapmacık tavırlar sergileyen kişilerden uzaklaşmak isteyeceksin.

21 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük ve kader arasındaki dengeyi bulmak için önemli bir gündesiniz. Kendi hayatınızın kontrolünü ele almak ve gerçek benliğinizi keşfetmek için harekete geçme vakti geldi. Ne sizi mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor? Kalbinizi dinleyin ve sizi harekete geçiren şeylere zaman ayırın. 

21 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Acele verilmiş kararlardan kaçının. Fevri davranmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir. Harcamalarınızı düzenlemelisiniz. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizdekilere söz geçirmeniz gerektiğini hissedebilir, hararetli tartışmalara girebilirsiniz. kalp kırmadan sorunları halletmelisiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok iyi hissedebilirsin. Fiziksel enerjin yerinde olacak bugün. Daha rahat hareket edebilecek ve kendine güvenerek adım atabileceksin. Bu güzel enerjiyive kariyer konularında senin için önem taşıyan mevzulara harcayabileceksin.

21 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kendinizi bir sonraki adımınız konusunda belirsiz hissetmenize neden olabilir ancak aynı zamanda ihmal ettiğiniz şeyleri derinlemesine incelemeniz için de eşsiz bir fırsat sunuyor. Bu, özellikle ruhsal tatmin ve hayal gücü ihtiyaçlarınız için geçerlidir; bunlar, son dönemdeki fiziksel dağınıklığı temizleme ve pratik işlerinizi organize etme çabanızla kolayca gözden kaçabilir. Bu ihtiyaçları halının altına ne kadar çok süpürürseniz, muhtemelen o kadar kötü hissedersiniz. Şimdi en iyi sonuçları elde etmek için, kontrolü mümkün olduğunca bırakmayı hedefleyin. Çok fazla düşünmeye ve çalışmaya ara verin.

21 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz.

21 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

21 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Eğitim, seyahat ve kardeşlerle ilgili sorunlar olabilir. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri gündeme gelecek. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor. Evinizle ilgili değişikliği bugün yapabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun.

21 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 36' 31" R
Ay
Boğa
20° 47' 45" R
Merkür
Yengeç
29° 03' 30" R
Venüs
Yengeç
18° 05' 44"
Mars
Boğa
16° 40' 34"
Jüpiter
İkizler
08° 25' 54"
Satürn
Balık
19° 25' 27"
Uranüs
Boğa
25° 45' 55"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 34"
Chiron
Koç
23° 16' 21"
Lilith
Terazi
00° 17' 19"
True Node
Koç
11° 25' 32"
Son Güncelleme : 02/07/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>