Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yardımseversin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konfor alanınızdan çıkmak ve görünür olmak, başarı için gereklidir. Kendi çabanızla her şeyi yapabilirsiniz, ancak ruhsal ve fiziksel desteğe de ihtiyacınız olabilir. Başarı için kendinize iyi bakın, sağlıklı beslenin, motive edici insanlarla vakit geçirin ve asla pes etmeyin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Oğlak burcunu etkileyen enerjiler iş, kariyer ve hedeflerle ilgili olacak. Yönetici gezegeniniz Satürn'ün etkisi altında olduğunuz için sorumluluklarınızı yerine getirmek ve disiplinli olmak önem kazanacak. Bugün planlarınızı detaylı bir şekilde gözden geçirmek ve odaklanmak iyi olabilir. Ayrıca sakin ve kararlı bir şekilde ilerlemek, hedeflerinize adım adım yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Eğer sabırlı ve kararlı davranırsanız, bugün verimli ve başarılı bir gün geçirebilirsiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay’ın benzeri gelecek ay tekrar yaşanacak. Ailenin bazı ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçiyorsun. Maddi ve manevi onlara yardım etmek seni rahatlatıyor. İş hayatında yoğun bir tempo başlayabilir. Bu döngüde planlı ve programlı olmaya özen göstermelisin. Dağınıklıkların dikkat çekebilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızın zorluğu ya da yoğunluğu sizi bunaltabilir. Bugün yapmanız gereken bir işiniz yoksa vaktinizi bunlara kafa yormakla geçirmeyin. Gün içinde kendinize, sevdiklerinize zaman ayırmak ve hayatınıza katmanız gereken başka gündemler olup olmadığını araştırmak kafanızı toplamanıza yardımcı olacaktır.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamaya çalışmalısınız. Eğitim ya da uzaklarla ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir zamandasınız. Maddiyatınıza ve harcamalarınıza bilhassa dikkat etmeniz gerekmekte.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda adımlar atman gereken bir gün olacak. Bazı durumları çözmek ve düzeltmek önceliğin olabilir. Daha fazla para kaybetmemek için ekstra önlemler alman gerekebilir bugün.

22 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün bir problemin üstesinden gelmek için iyi bir konumdasınız. İletişim heyecan verici olabilir ve ilgi çekici bilgiler güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Fikirleriniz doğrultusunda harekete geçmeye özellikle isteklisiniz ve artık kendi kendinizi motive ediyor olsanız da özel biri de cesaret verici olabilir. Büyük resmi görüyorsunuz ve önceliklerinizi hızla belirliyorsunuz. Ayrıca konuya girmekte hızlısınız! Hayatınızda başkalarına gösterdiğiniz ekstra ilgi olumlu ve faydalı olsa da, bunu abartırsanız ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı tam olarak fark edemezsiniz. Bu, ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyen bulanık sınırlara neden olabilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için, kinci olarak tanınsanız bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz. İlişkilerinizde aşırı sabırlı davranışlarınız sizi adım, adım başarıya götürüyor.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilir ve fiziksel değişim, kişisel bakımınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnanmadığınız şartları değiştirmek adına çaba harcamanız kolay olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz. İlginçlikler yaşayacaksınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 36' 55" R
Ay
Boğa
20° 53' 31" R
Merkür
Yengeç
29° 04' 14" R
Venüs
Yengeç
18° 06' 15"
Mars
Boğa
16° 40' 52"
Jüpiter
İkizler
08° 25' 59"
Satürn
Balık
19° 25' 27"
Uranüs
Boğa
25° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 33"
Chiron
Koç
23° 16' 21"
Lilith
Terazi
00° 17' 22"
True Node
Koç
11° 25' 30"
Son Güncelleme : 02/07/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>