Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gözlemcisin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Daha dengeli olmaya çalışın. Karmaşık durumların önüne geçmeniz gereken bir gündesiniz. Adım adım ilerlemeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorunların son bulması için daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel imajınız ve fiziksel görünüşünüzle ilgili konular öne çıkabilir. Kendinizi ifade ederken net ve kararlı duruşunuzu bu şekilde destekleyebilirsiniz. İçsel dengenizi koruyarak çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi yönetmenizin önemli ve gerekli olduğu bir gündesiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi biraz yorgun ve stresli hissedebilirsiniz. Bu durumu hafifletmek için biraz dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya önem vermelisiniz. Aynı zamanda, bugünveya okul hayatınızda karşılaştığınız zorluklar ile başa çıkmak için sabırlı olmanız gerekebilir. İlerleyen saatlerde duygusal olarak da biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, ancak içsel gücünüzü kullanarak olumlu bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı anlayışlı ve sabırlı olmak önemli olacaktır.

23 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeme alışkanlıklarını değiştirmek isteyen Oğlak burcuysan, bu konuda kendini fazla zorladığını ve zarar gördüğünü fark edebilirsin. Bu konuya biraz ara vermek isteyebilirsin. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, partnerin dış faktörlerden olumsuz etkilenebilir. Hızlı karar vermemek için onu gözlemlemek istiyorsun

23 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tanıştığınız kişilerin hayatınıza bazı katkıları olabilir. Önyargı ya da çekincelerinizin ağır basmayacağı bir gün olmasına dikkat edin. Kadın dostlarınız ya da ailenizdeki kadınların sizin yanınızda olmak istemesini bir şans olarak görmelisiniz. 

23 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ay burcunuzda ilerlerken sizi her zamankinden daha dalgalı ve hareketli kılıyor. Pek çok fikir değişikliği yaşayabilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişki konusunda anlık yaşadığınız ve hayatınızı değiştirecek konuların tartışmasını ilerleyen günlere bıraktığınız taktirde mutlu ve huzurlu olabileceksiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sözleri, sana karşı tavırları biraz dikkatini çekebilir bugün. Sana karşı haksız davranışlarda bulunanlara karşı kendini savunman gerekebilir. İş ve parasal konularda kendini daha iyi ifade etmek durumunda kalacaksın.

23 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugüne genellikle sosyal, arkadaş canlısı ve uzlaşmacı bir enerji hakimdir. İlişkilerinizi geliştirmek veya hayatınıza daha fazla denge getirmek odak noktasında olabilir. Nitekim hemen çözümü olmayan meseleler üzerinde durma eğilimi de var. Kontrol edebileceğiniz şeylere odaklanmak ve sorunlar üzerinde adım adım çalışmak muhtemelen daha iyidir. Kaynaklarınızla ilgili kaygılarınızın gününüzü ele geçirmesine veya yaşamın diğer bölümlerinden aldığınız zevki azaltmasına izin vermeyin. Gün ilerledikçe liderliği veya sorumluluğu üstlenmek daha kolay bir hale geliyor. İnsanlar, kendinize güvenen yaklaşımınızdan etkileniyor.

23 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Saplantılarınızdan vazgeçin... Takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletemiyorsunuz. Her konuda düşünerek karar verin. Birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil.

23 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki tüm kararlarınızı iki kez düşünerek vermelisiniz. Düşüncesizce davranışlar sergiliyor, daha sonra pişman oluyorsunuz. Başarıya o kadar odaklanmışsınız ki, amacınıza ulaşmak için başkalarını feda edebilirsiniz. Onun yerine, kendi yönteminizi başkalarına empoze etmeyi bırakın çünküarkadaşlarınız size bir gün bunun bedelini ödetebilirler. Değişken hisleriniz ilişkilerinizde de ağır basıyor. Bu alanda daha dikkatli olmalısınız.

23 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilir ve fiziksel değişimler yapabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız. Duygularınızda hareketlilik söz konusu.

23 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
10° 36' 55" R
Ay
Boğa
20° 53' 31" R
Merkür
Yengeç
29° 04' 14" R
Venüs
Yengeç
18° 06' 15"
Mars
Boğa
16° 40' 52"
Jüpiter
İkizler
08° 25' 59"
Satürn
Balık
19° 25' 27"
Uranüs
Boğa
25° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 55' 54"
Plüton
Kova
01° 21' 33"
Chiron
Koç
23° 16' 21"
Lilith
Terazi
00° 17' 22"
True Node
Koç
11° 25' 30"
Son Güncelleme : 02/07/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>