Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dikkatlisin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal güvence arzunuz üst seviyelere çıkacak. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Mesleki açıdan çaba göstermekte zorlanmayacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz. Koşullara uygun adımlar attığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Parasal koşulların yönetimi konusunda daha dengeli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başarmalısınız. Sınırların ihlal edilmemesi gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve günlük rutinlerinizi gözden geçirmek için harika bir gündesiniz. Enerjinizin yüksek oluşu, aklınızın daha pratik çalışması kendinizi daha iyi göstermenize yardımcı olabilir. Maddi güvenliğinizi sağlamak için stratejik kararlar alabilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Oğlak burcundaki insanlar için çalışma hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi işinize adamak ve hedeflerinize odaklanmak için iyi bir zaman olabilir. Ancak, aşırı derecede sıkı çalışmaktan kaçınmalı ve zaman zaman dinlenmeye de özen göstermelisiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kişisel ilişkilerde ise duygusal anlamda daha hassas olabilirsiniz, sevdiklerinizle zaman geçirmek keyifli olacaktır.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sakin tavırların ön plana çıkıyor. Ne yaşanırsa yaşanansın çevrendekilerle tartışmaya girip başını ağrıtmak istemiyorsun. Seni bu konuda manipüle eden insanlar olabilir. Dikkatli olmalısın. Çocukları olan Oğlak burcuysan, çocuğunun kötü bir arkadaş ortamına sahip olduğunu düşünemeye başlayabilirsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda dikkatli olmanız ve tasarruflu hareket etmeniz önemli olacaktır. Riskli yatırımlardan kaçının ve tecrübeli kişilerle görüşerek hareket edin. Gelir-gider dengenizi koruyarak küçük adımlarla ilerlemeye özen gösterin.  

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün içinde işçilik gerektiren uğraşlar gündeme gelebilir. Üretken olabilmeniz için detaylandırdığınız işleri planlamanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Belirsizlikler karşısında sabırlı olmaya özen gösterin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alım satım gibi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz. Kurumsal işte çalışan Oğlak'lar üstlerinin desteğini gördüklerini derinden hissedebilirler.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz etkinliklere katılabilir, eğitim aldığınız bir konuda çalışabilir ya da size iyi gelen insanlarla buluşabilirsiniz. Yaşamın mayasını tutturabilmek için beklemeye, dinlenmeye ve benimsemeye ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha anlamlı yaşama arzunuzu artırıyor, sevgili Oğlak. İdeallerinize ve inançlarınıza uygun yaşamak veya onları hatırlamak size iyi gelebilir. Gerçekten önemli olana daha fazla odaklanabilir ve konsantre olabilirsiniz. İşlerinizi ve kafanızdakileri önceliklendirmek size fayda sağlayabilir. Bu, ilgi alanlarınıza vakit ayırmak ve sosyalleşmek için harika bir zamandır. Ayrıca bugünkü enerjiler sizi bir soruna çözüm bulmaya veya size inanılmaz içgörüler kazandıran bir durumla karşı karşıya bırakabilir. Endişelenmeyin, güzel enerjiniz ve zekanız ile bu durumdan kolaylıkla arınacaksınızdır.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son zamanlarda sizin dışınızda gelişen problemler enerjinizi düşürmüş olabilir. Fevri kararlar almamalı, sabırla hareket etmelisiniz. Maddi manevi rahatlayacağınız günler geliyor, yeter ki olaylara çok takılmayın.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün gündelik işleriniz, çalışma hayatınızda çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gündelik koşuşturmanız ve zihinsel yoğunluğunuz yanlış anlaşılmalara ve dalgınlığa neden olabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızı paylaştığınız kişi sizden anlayış ve fedakarlık bekliyor. Onun duygularına karşı daha hassas olmalısınız. Çıkabilecek sorunlara daha esnek yaklaşırsanız sevdiğinizin mutluluğu size de yansıyacak. İşinizle ilgili karar verememek ve harekete geçememek, kendinizi güçsüz hissetmenize neden oluyor. Önünüzdeki engellerin ortadan kalkması için akıl gücünüzü kullanmalı ve yardım almaktan çekinmemelisiniz. Finans açısından zorlu bir gün olabilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>