Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düşüncelisin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İlişkinizden yana yaşanabilecek bazı sorunları ortadan kaldırmanız gerekmekte. Birlikte olduğunuz kişiyi biraz olsun anlamaya çalışın.

Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyaç duyacaksınız. Her türlü problemi ortadan kaldırma şansınız da var. Hata yapmamanız gerekmekte.

Dengeleri zorlayabilecek harcamalar yapmaktan kaçının. Amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel dünyanızı keşfetmek ve duygusal derinliklere inmek isteyebilirsiniz. Bu konuda kendinizi dönüştürmenize yardımcı olacak güçlü duygusal deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olun ve yatırımlarınızı gözden geçirin.

25 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün duygusal anlamda çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili derin düşüncelere kapılabilir ve geçmişteki konuları tekrar gündeme getirebilirsiniz. Duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmalı ve gerektiğinde içsel huzurunuzu sağlayacak aktiviteler yapmalısınız. Kendinize olan güveninizi arttırarak, etrafınızdaki olumsuz enerjilerden uzak durabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla iletişim halinde olmak size iyi gelebilir. Bugün duygusal konularda daha anlayışlı ve sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır almak istediğin ayakkabıyı alabilirsin. Kardeşinin söyleyecekleri beğendiğin ayakkabıyla ilgili seni tereddütte düşürülebilir. Çocukları olan Yengeç burcuysan, çocuklarının eğitimiyle ilgili radikal kararlar alman gerekebilir. Her şeyden önce çocuklarını düşünüyorsun.

25 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdan geçenleri dışarıya nasıl yansıttığınız önemli olacaktır. Bazı konuların önünüze düşmesi sakin kalmanızı zorlaştırabilir ama çok iyi gözlem yapmanız gerekebilir. Kendinizi bir baskı altında tutmanın işe yaramayacağını unutmayın ve size o baskıyı hissettiren konuları hayatınızdan uzaklaştırın.  

25 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

25 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda bazı geri dönüşler olabilir, eski sevgilinin dönmesi, eski ortaklıkların tekrar gündeme gelmesi gibi konular dikkatinizi çekebilir.

25 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem işte hem aşkta güzel bir iletişim kurabileceksin. Kendini daha rahat ifade edeceğin bir gün olacak. Ve bu sayede halledilmesi gereken mevzuları rahatlıkla çözebilecek bir enerjiye sahip olacaksın.

25 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evve aile hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgilenmek için güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bu, evle ilgili herhangi bir meseleyi ele almak veya daha uyumlu bir yaşam ortamı yaratmak için mükemmel bir zamandır. Aile içi anlaşmazlıkları çözme konusunda sezgilerinize güvenin. Öz eleştiriye de biraz zaman ayırın. Meditasyon veya yaratıcı bir hobi gibi ruhunuzu dinlendiren aktivitelere katılın. Finansal açıdan, anlık harcamalar yapmaktan kaçının ve bütçenize sadık kalın. Duygusal denge bugün çok önemli, bu nedenle sağlığınıza öncelik verin.

25 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etmeye özen gösterin, bu konuda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere daha yakın davranmalısınız.

25 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

25 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, sağlık ve özel hayatınızla ilgili sosyal çevrenizle uyuşmazlık yaşabilirsiniz ancak maneviyat, ruhani konular şifalanmanızı ve sakinleşmenize yardım edebilir. Gününüz harika geçsin.

25 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

25 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>