Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Uyarılıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, ufak tefek engeller ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İlişkinize uygun adımlar atmanın daha uygun olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Kendinizi daha güçlü ve istekli hissedeceksiniz. Tüm sıkıntıların yavaş yavaş son bulma ihtimali var. Çabalamaya devam etmeniz gerekiyor.

Maddi olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Gelişmeleri yakından takip etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maceraya atılmak ve yeni şeyler keşfetmek için harika bir gün olabilir. Bunlar sizi korkutan düşünceler olsa bile denemeye değer görmelisiniz. Bekleyerek değil yaşayarak ilerleyebileceğinizi unutmayın. Farklı yerler görmek, bu yerlerdeki imkanları değerlendirip kendi hayatınıza taşımak için araştırmalar yapabilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal açıdan oldukça hassas olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sözleri ve davranışları sizi daha fazla etkileyebilir. Bugün, içsel dengeyi sağlamak için kendinize zaman ayırmak ve duygularınızı anlamak önemli olacaktır. Ayrıca, kararlarınızı duygusal tepkilere göre değil, mantıklı düşünerek vermeye çalışmalısınız. Enerjinizi pozitif düşünceler ve aktivitelerle yükseltmeye özen gösterin. Dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak da bugün size iyi gelecektir. Sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmek keyifli olabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda iştahının fazla açık olması kilo almana neden olabilir. Uzun uğraşlar sonucu verdiğin kiloları geri almamak için iştahını kontrol altına almalısın. Daha dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen göstermelisin. İlişkisi olan Yengeç burcuysan, bu aralar partnerinle fazla ilgilenemiyor olabilirsin. Sevgilin bu konuda seni uyarabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi keşfetme fırsatıyla parlamalı, potansiyelinizi kullanmalısınız. Nostaljik ve romantik anılardan yola çıkarak yeni rotanızı belirleyebilirsiniz. Duygusal ve sosyal ilişkilerde ilerleme kaydedeceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi farklı konulara yönlendirebilirsiniz. Ay tutulması altında, yeni ufuklara açılmak ve değişik konularda bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Yabancılardan yardım alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Sosyal konularda farkındalık yaratmaya çalışabilirsiniz. Ani tepkiler göstermemeye çalışın.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda oldukça şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz ancak hatalarınızdan ders aldığınız taktirde.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla arandaki iletişim konuları bugün seni biraz yorabilir. Eğer bir arkadaşınla vakit geçirmek seni iki kere düşündürüyorsa bu konunun sebebini araştırman gerekecek. Seni zorlayan şeylerin ne olduğunu bulabilmelisin bugün.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda zihinsel olarak bir güç dönemindesiniz, hayatınıza daha fazla netlik geliyor ve gelecek için birçok yeni fikir var. Gün, öncelikleri hızlı bir şekilde belirleyip bunlara odaklanmanızı sağlıyor. Bir hayalin peşinden gitmek için mükemmel bir zaman olabilir. Hayat bugün renkli olmayabilir ancak sadelik büyük bir rahatlık olabilir. Başkalarına verdiğiniz tavsiyeleriniz yapıcı olabilir. Bakış açınız istikrar kazanır ve gelecek hakkında iyi hissetme eğiliminde olursunuz. Biriyle fikir veya inanç yoluyla bağlantı kurmak tatmin edici olabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde artışlar olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahat, eğitim, yurt dışıyla ilgili sosyal çevrenizle beraber plan yapabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekecektir.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>