Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Söz Dinliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı karmaşıklık gösterebilir. Sınırların yeniden belirlenme ihtimali var. Daha net ve anlaşılabilir olmaya çalışmalısınız.

Çabalarınızın karşılığını almak için doğru zamandasınız. Olumsuzluklara çok takılı kalmamaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki dengesizlik sizi gereğinden fazla yıpratabilir. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceğiniz anlar olacaktır. Sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi sorumluluklarınız olabilir. Her birini yerine getirme konusunda üstün bir çaba gösterirken kendinize zaman ayırmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Önceki zamanlarda bunu yapmadığınız yaşadığınız fiziksel ve psikolojik sorunların tekrarlanmaması için bugünü geçmişten ders çıkarma günü ilan edebilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygularınızın derinliklerine inmek ve içsel dünyanızı keşfetmek için harika bir gün olabilir. İhtiyacınız olan dinginliği ve huzuru bulmak için zaman ayırın. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygularınızı paylaşmak da bugün size iyi gelebilir. İletişimde açık olmaya, anlayışlı bir tutum sergilemeye özen gösterin. Özellikle yakın ilişkilerinizde empati ve anlayışınızı ön plana çıkararak iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aile büyüklerinden birtakım nasihatler alabilirsin. Hayatını en iyi şekilde yönlendirmek için ailenin fikirlerine önem veriyorsun. Yalnız yaşayan Yengeç burcuysan, çocukluk arkadaşının yatıya gelmek isteyebilir. Birlikte yapmaktan keyif aldığınız aktivitelerle ilgileniyorsunuz.

28 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik akışınızla ilgilenebilir, daha esnek ve nitelikli hale getirmek isteyebilirsiniz. Sizi fiziksel olarak da canlandıracak seçeneklerinizin olması, işlere ve sorumluluklara olan bakış açınızı da değiştirecektir. Heyecanlı ve ani hareketlerinizin bazı kaza ya da sakarlıklara sebebiyet vermemesi için dikkatli ve sakin davranmaya çalışmanızda fyada var.

28 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için kurduğunuz ilişkiler önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çok hızlı hareket var. Akışta kalmaya özen gösterin.

28 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel veya devlet kanalı ile aldığınız veya almaya niyetlendiğiniz eğitimler sadece mesleki değil kişisel gelişimine de etki edecek.

28 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla arandaki iletişimve kariyer konularında sana güzel gelişmeler sağlayabilir. Kendini geliştirmek ve daha iyi arkadaşlıklar kurmak için bugünün güzel enerjisini kullanabilirsin. Kariyer adımları atmak senin için daha kolay olacak.

28 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç bugün özgürlük arzunuzu harekete geçiriyor. Günün enerjileri sosyal etkileşimi destekliyor. İsterseniz işleri hafif tutabilirsiniz ancak şu anda kaynaşmak ve paylaşmak iyi bir fikirdir. Hayallerinizi ve vizyonlarınızı ifade etmek şu anda daha kolay ve yaratıcı dürtülerinize ilham veriyorlar. Başkalarından aldığınız geri bildirimlerden hoşlandığınız için, tamamen açık olmasalar bile, tavsiye vermeye ve kişisel planlarınız ve hedefleriniz hakkında konuşmaya kesinlikle isteklisiniz. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde, bir şeyin iyi ya da kötü yönde abartıldığı ya da büyütüldüğü duygusu olduğundan, bir kararı tam olarak desteklemek zor hale gelebilir. Sonuçlara varmak için zaman ayırın.

28 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi en üst düzeyde kullanmalısınız. Kişiliğinizin size kazandırdığı vasıfları, başkalarını etkileme konusunda rahatça kullanabiliyorsunuz. Çevrenizdeki olaylara fazla tepkilisiniz. Sağlığınız işlerinizi aksatabilir.

28 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

28 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahat, eğitim, yurt dışıyla ilgili kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

28 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Bazı konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirirken hayal gücünüzü kullanmalısınız.

28 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 19" R
Ay
Boğa
04° 50' 50" R
Merkür
Akrep
06° 52' 05" R
Venüs
Yay
00° 24' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 22" R
Satürn
Balık
13° 22' 43"
Uranüs
Boğa
26° 24' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 19"
Lilith
Terazi
12° 16' 03"
True Node
Koç
06° 36' 01"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>