Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkine Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Kendinizi biraz olsun huzursuz hissedeceksiniz. Birlikteliğinizde yaşanan gelişmelerin içinize sinmiyor olma ihtimali var. Duygusal olarak çok yönlü olduğunuz için kendinizi toparlama açısından hem şanslısınız hem de şanssızlık yaşıyorsunuz. Kısacası, bugün aşk hayatınız biraz karmaşık geçecek.

Yüksek enerji altında olacaksınız. Gündelik koşuşturmaları bir kenara bıraktığınızda kendinizi daha iyi yönlendirme şansına da sahipsiniz. Tüm becerilerinizi ortaya koymaktan kaçınmamalısınız. Detaylar üzerinde yoğunlaşmayı başardığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak. İletişim yönteminizde de farklılık yaşanabilir.

Finansal durumlara normalden daha fazla vakit ayıracaksınız. Detaylar üzerinde çok vakit harcamayı istemeyeceksiniz. Çalışmalarınızın parasal olarak karşılığını almaya başlayacak olmak da sizi mutlu edecek. Elde ettiğiniz paraları daha mantıklı harcama şansınız da var, bunu siz de iyi biliyorsunuz. Biraz temkinli adımlar atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizin peşinden gitmek için ideal bir gün olabilir. Gidecek başka yerinizin olmadığını düşündüğünüzde hedeflerinizi aklınıza getirin. Her gün bir diğerinden daha fazlası olmaya çalışmalısınız. Seyahat planları yapabilir, yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda kararsızlık yaşayabilirsiniz. İçinizdeki farklı duygular arasında gidip gelmek sizi yorabilir. Mantıklı ve dingin bir şekilde olayları değerlendirmeye çalışın. Bugün, iletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var. Aşk hayatınızda da belirsizlikler olabilir ancak sabırlı ve anlayışlı yaklaşımlarınız sayesinde bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Enerjinizi pozitif düşüncelerle yükseltmeye odaklanın.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hobilerinle ilgileniyorsun. Uzun zamandır aktivite yapmadığın için vücudunun ağırlaştığını hissediyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan ilişkini hareketlendirmek için yeni kararlar alabilirsin. Aldığın kararları partnerinle paylaşıyorsun. Akşam yemeğinde seni şaşırtacak bilgiler öğrenebilirsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemediğiniz bir şeyi sürdürmek sizi kırabilir. Bu kırgınlığı yaşamamak için kuralları ve süreci baştan konuşmanız doğru olabilir. Orta yolun bulunabileceği, herkesin akışına uyum sağlayacak bir seçenek için günün ikinci yarısında yapacağınız görüşmeler ya da sergileyeceğiniz tavırlar etkili olabilir. 

26 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edebilmek için başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Sorumluluğunu aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar olabilir. Gün içinde işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki problemleri çözmek için göstereceğiniz çaba ve pratik zekanız ile gün sonunda kendiniz ile gurur duyabileceksiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün heyecanlı ve güzel haberler alabilirsin. Çevrende daha güzel bir etki görmen olası. Bu güzel etkilerin hayatının farklı alanlarında geçerli olmasın daha açık fikirli ve rahat olman gerekecek. Kendini hayatın akışına bırakman iyi gelebilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi keşfetmektesiniz. Değerli bağlantılar kurabilir ve arzularınızı daha yakından anlayabilirsiniz. Yakın bağlara ve iç dünyanıza olumlu bir odaklanma var. Son deneyimleri anlamlı şekillerde yorumluyorsunuz. Kaotik bir atmosfer zaman zaman sizi yıpratabilir, bu yüzden odaklanmaya çalışmak için kısa molalar vermelisiniz. Bugünün ilerleyen saatleri düşüncelerinizi organize etmek, anıları doldurmak ve içgörü kazanmak için güçlü bir gün. Samimi ilgi bağlantılarınızı güçlendirebilir ve yaratıcı fikirler üretebilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla birlikte değişik işler yapma düşüncesi içindesiniz. Sert mizaçlı biri değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Dikkatli olun.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı konularında önünüz açık olacak. Gününüz harika geçsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

26 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>