Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkiniz Takdir Topluyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanabilirsiniz. İlişkinizin gidişatı sizi çok fazla memnun etmiyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Olumsuzlukları geride bırakabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken kendi kendinizi engellenmiş hissetme ihtimaliniz de var. Amaçlarınıza uygun adımlar atmalısınız.

Parasal sınırlarınızın bilincinde olmalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız. Bilinçli harcamalar gerçekleştirdiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Etkin olmaya çalışmalısınız.

Kendi başınıza yapmayı sakıncalı bulduğunuz bazı saptamalar, sandığınız kadar paydaş gerektirmiyor. Söz konusu davranışlardan en fazla etkilenen kişi oluşunuz, size bu hakkı fazlasıyla veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalitenin tanımını yaparken bunun sürdürülebilir ve yenilenebilir olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde kurduğunuz sistemi bir sonraki günlere uyarlamak sizin için zorlaşabilir. Bile bile bir zorluğun ortasında kalmamak için bugün bazı kararlar alın ve yaşam tarzınızı,ve ilişki kurma biçiminizi, bilgilerinizi güncelleyin.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, kariyerinizde önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve başarıya odaklanmak için uygun bir gün olacak. Ailevi konularda ise anlayışlı ve duyarlı davranmanız önemli olacaktır.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesin tatile giderken sizin işe gelmeniz modunuzu düşürüyor olabilir. Olumsuz düşünlerinizi işinizi etkilememesi için tempolu çalışmaya özen göstereceksiniz. İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, çevrenizdeki kişilerden ilişkinizle alakalı övgüler alıyorsunuz. Sevgilinize söyleyeceğiniz güzel sözlerle aşkınızı dile getireceksiniz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda sadece duygularla ve sadece kendi duygularınızla hareket edemeyeceğinizi anlamalısınız. İki kişilik bir ilişkide ikinci kişiye kulak vermemeniz sizi yalnızlaştırabilir. Bugün duygularınızı ve ilişki biçiminizi olgunlaştırmanız gerekecektir.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Gelecek beklentilerinizi oluşturabilirsiniz. Yeni temeller atabilmek için güç sarf edeceğiniz ve yapıcı aktivitelerin olduğu zamanlar var. Akşam saatlerinde iletişim çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Fikirlerde çok ısrarcı davranmamakta fayda var.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seni bekleyen iyi bir şeyler var. Senin için doğru olduğunu bildiğin şeyi yap. Spiritüel bir arayış var. Endişen gereksiz. Düşüncelerini istediğin sonuca odaklayabilirsin. Astrolog Neslihan Şirin

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik bazı haberler alabilirsin. Duyacağın meseleler merakını cezbedebilir. Etrafında olan bitenle daha içli dışlı olabilirsin. Ancak her gelen haberin doğru bir kaynaktan geldiğine veya dedikodu içermediğine emin olman gerekecek.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün gerçekten yapabileceğinizden daha fazlasını yapabileceğinize dair genel bir his var. Muhtemelen iyi niyetler söz konusu olsa da şimdi verilen sözlere güvenmemek daha iyidir. Ayrıca, harcamalara dikkat etmek akıllıca olacaktır. Son günler dikkatinizi hayatınızın pratik yönüne, aynı zamanda konforlara ve rutinlere çeviriyor. Bugün özellikle, farklı ve heyecan verici bir şey yapmak istemek ile zaten bildiklerinize bağlı kalmayı tercih etmek arasında bir parçalanma hissine işaret edebilir. Bir arkadaş, hatta bir proje veya fikir, teslim edilemeyecek kadar fazlasını vaat ediyor gibi görünebilir veya işlerin beklediğiniz kadar iyi veya hızlı gitmediği hissi olabilir. Cevap, kendinizi daha fazla zorlamak veya daha fazla çaba sarf etmek değil, sorunlu alanlar üzerinde çalışmak ve iyileştirmeler yapmaktır.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen; ortak ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin farklı yaklaşmaları, isteklerinizin gecikmesine ve olayların yavaşlamasına neden oluyor. İstenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle,için sürekli bir arada olduğunuz insanlarla nasıl bir iletişim kurduğunuzu düşünebilirsiniz. Kötü niyetli olmasanız bile tam olarak ya da doğru bir şekilde ifade edemediğiniz her şeyden öncelikle sizin sorumlu olduğunuzu bilmelisiniz. Bir fatura kesilmesi gerektiğinde bunu önce kendinize kesmeniz hesapların değişmesine yardımcı olacaktır.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Ay sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir. Yaşamı farklı algılayacağınız bir gün.

7 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 18" R
Ay
Boğa
29° 16' 11" R
Merkür
Başak
22° 41' 34" R
Venüs
Terazi
29° 06' 54" R
Mars
Yengeç
10° 11' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 56"
Satürn
Balık
14° 57' 33"
Uranüs
Boğa
27° 04' 43"
Neptün
Balık
28° 28' 38"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 12"
Lilith
Terazi
09° 24' 49"
True Node
Koç
06° 38' 39"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>