Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yurt Dışı Planları Gündemde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, sıkı çalışmanızın verdiği başarıyı hissedebilirsiniz. Muhtemelen son zamanlarda buna çok uzun saatler ayırdınız. Çok disiplinli olmanıza rağmen, hayatınız çılgınca hızlanacakmış gibi görünüyor. Bugün, övgü dolu sözler duyabilir ve sırtınız sıvazlanabilir. Etrafınızdaki insanların size ne kadar saygı duyduğunu her zaman fark etmiyorsunuz. Kalbiniz onların şefkatiyle ısınacak.

Genellikle oldukça sakin ve iyi huylu olduğunuz için, bugün neredeyse tanınmayacak haldesiniz. Biri size karşı çıkarsa, öfkeden deliye dönmeniz muhtemeldir. Biraz kendinizi kontrol edebilseniz olurdu, yoksa şimdiye kadar başarmış olduğunuz tüm işleri mahvedeceksiniz. İçinizdeki miktar çok fazla olsa bile, sahip olduğunuz inanılmaz enerjiyi başka şeylere kanalize etmeye çalışın.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bilgi, yeni insanlarla tanışlıklara açık olacaksınız. Istediklerinizi elde etmek için iyimserliğinizi ve sezgi gücünüzü kullanın. Başarınızı gerçekleştirmek için aşırılıklardan kaçının.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sağlığınız ve zindeliğinizle ilgili daha fazla dikkat göstermeniz gerekebilir. Bedeninizi dinlemek ve gerektiğinde mola vermek önemli olacak. Ayrıca, yaratıcı projeler üzerinde çalışmak için ilham alabilir ve sosyal etkileşimlerden keyif alabilirsiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aklınızın bir köşesinde olan yurt dışı planları kafanızı iyiden iyiye meşgul etmeye başladı. Yurt dışına gitme kararlılığınız aceleci hareket etmenizi sağlayabilir. Aldığınız kilolar artık sizi rahatsız etmeye başlıyor. Daha sağlık bir görüntüye ulaşmak için spora başlamayı düşüneceksiniz

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın gidişatından siz sorumlusunuz. Dolayısıyla da ne düşünürseniz, ne uygularsanız onun ekmeğini yiyeceksiniz. Kendinizi bu yönde geliştirmek adına bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen sizi öne çıkaran ve dikkat çekebileceğiniz imkanlar söz konusu. Kendinizi daha fazla ortaya koyabileceksiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size destek olacak kişilerle tanışmak size çok daha iyi gelecektir ve maddi konularda da başarılı olacağınız bir gündesiniz. Detayları da göz önünde bulundurun.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını tekrar düzene sokmak için girişimlerin olabilir bugün. Evinde birtakım düzenlemeler ve değişiklikler yapmak sana iyi gelebilir o yüzden. Yaşadığın yeri düzene sokmak, düşünce şeklini düzeltmek için de önem kazanabilir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son mali durumunuzu gizli tutmak muhtemelen akıllıca bir harekettir. Bir başkasına yardım etmek için nasıl bütçe ayırabileceğinizi görseniz de bundan sonra olacakları kontrol edemeyebilirsiniz. Çoğu durumda, vermeye değer bir hediye birkaç gün bekleyebilir, bu nedenle kendinizi korumasız bırakmadan uygun bir miktarı nasıl oluşturacağınızı bulmak için ihtiyacınız olan zamanı ayırın. Duygularınız konu olduğunda kendinizi özgürleştirmeye çalışın. Duygular olumsuz olsa bile içeride tutmak, yalnızca kendinizi kemirmektir. Sonuçlar hakkında endişelenmeyi bırakın ve harekete geçin. Bugün cesur ve agresif olma günü.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız, günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz. Gizli duygularla başınız dertte. Kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugünhayatınız ön plana çıkabilir. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca maddi açıdan güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Yapmayı planladığınız işlerin hızlı bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 53' 45" R
Ay
Boğa
29° 51' 41" R
Merkür
Başak
22° 46' 13" R
Venüs
Terazi
29° 09' 57" R
Mars
Yengeç
10° 13' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 04"
Satürn
Balık
14° 57' 23"
Uranüs
Boğa
27° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 28' 34"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 06"
Lilith
Terazi
09° 25' 06"
True Node
Koç
06° 38' 41"
Son Güncelleme : 22/09/2024 13:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>