Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Araştırmacısınız Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanabilirsiniz. İlişkinizin gidişatı sizi çok fazla memnun etmiyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Olumsuzlukları geride bırakabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken kendi kendinizi engellenmiş hissetme ihtimaliniz de var. Amaçlarınıza uygun adımlar atmalısınız.

Parasal sınırlarınızın bilincinde olmalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız. Bilinçli harcamalar gerçekleştirdiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Etkin olmaya çalışmalısınız.

Kendi başınıza yapmayı sakıncalı bulduğunuz bazı saptamalar, sandığınız kadar paydaş gerektirmiyor. Söz konusu davranışlardan en fazla etkilenen kişi oluşunuz, size bu hakkı fazlasıyla veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz şimdi istediğini elde edeceksiniz, ama maddi başarıların geçici olduğunu da unutmayın. Hayatınızı zenginleştirmek için farklı yollar arayın. Eğer kişisel ilişkilerde sınırlarınızı aşarsanız yetkililer ya da statünüzle ilgili bazı problemlerde risk alacaksanız demektir.

6 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün içsel huzur ve dengeyi bulmak için zaman ayıracaksınız. Duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanma ve kendinizi besleme zamanı. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirerek bağlarınızı güçlendireceksiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününüzü sosyal medya gezinerek geçireceksiniz. Merak ettiğiniz kişilerin sayfalarını mercek altına alabilirsiniz. Hatta bu kişilerin yanlışlıkla fotoğraflarını beğenebilirsiniz dikkat! Çocuğu olan Yengeç burcuysanız, çocuğunuzun odasında küçük değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Netleştirmeniz gereken bir durum olduğunda öncelikle işe zihninizden başlamalısınız. Dağınık ve anlaşılması zor bir üslupla hareket etmek karşınızdaki kişide olumsuz etki bırakmanız neden olabilir. Bugün aklınızdan geçenleri en güzel şekilde ifade etmek için kendinizi duygusal handikaplara düşürmemelisiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedeflerinizi ilerleme konusunda oldukça kararlısınız. Başkaları üzerinde güçlü bir etki uyandırabileceksiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda hamle yapmak yerine olayların artı ve eksilerini zihinsel düzeyde değerlendirmek için uygun bir gün olacak. İhtimalleri değerlendirin.

6 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için içinde büyük bir istek duyabilirsin bugün. Bunun üzerine gitmek senin için daha iyi olabilir. Yeni hobiler edinmek, yeni bir dil öğrenme senin için heyecanlı olduğu kadar verimli de sonuçlanabilir. Geleceğe dair merakını yenileme fırsatı bulabilirsin.

6 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün daha uzun vadeli hedeflere odaklanma eğilimindesiniz ama aynı zamanda arkadaş canlısısınız ve hoş sohbetlerin tadını çıkarabilirsiniz. İnsanlar çoğunlukla işbirlikçidir ve genel olarak konuşmalar ve iletişim güçlü bir odak noktası olabilir. Doğası gereği mekanik veya entelektüel sorunları çözmek için iyi bir gün. Duygusal sorunları analiz etmek isteyebilirsiniz ancak muhtemelen bunu sadece yüzeysel olarak başarabileceksiniz çünkü gün daha derin bağlantıları ve anlayışı pek desteklemiyor. Bununla birlikte, karmaşık veya geçmiş ilişkiler bir konu olabilir, geçmişteki sorunları çözmek güçlü bir dürtüdür. Ayrıca, son olayları merak ettiğiniz ve derin düşüncelere daldığınız için, bugün yaşamınızda, özellikle zihinsel çeşitlilikte, daha fazla hareket ve aktiviteye ihtiyaç veya istek olabilir.

6 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. İnatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda, doğal yapınızı korursanız, kişisel çekiciliğiniz etkili olacak.

6 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

6 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugünhayatınız ön plana çıkabilir. Bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca maddi açıdan güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Bugün, bilinçaltınızın yoğunluğuna 'dur' demelisiniz. Mesleki konumlarınızın size sağlayacağı avantajlardan faydalanmalısınız. Sizden daha yaşlı kişilerin desteğini alacaksınız.

6 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>