Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Stresinizi Azaltmalısınız Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Günün yoğunluğuna karışırsanız iyi yaparsınız. Herhangi bir bilmeceyi çözme ve herhangi bir anlaşmazlığın dibine inme yeteneğine sahipsiniz. Bugün bazı büyük projeleri tamamlamanız muhtemel. Fikirleriniz üzerinde düşünün ve vazgeçmeyin. Muazzam hassasiyetiniz en büyük varlığınız. Kendinizi ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

Bugün bir çalışma komitesinden sorumlu olduğunuzu hissedebilirsiniz ve belirli bir projenin kötü sonuçlarını gördükten sonra kendinize şöyle diyeceksiniz "Tamam, eğer böyle olacaksa, işleri farklı bir şekilde ele alacağız ." Bir futbol koçuysanız, oyuncularınızı motive etmek için yeni bir strateji geliştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Aramaya devam edin, onu bulacaksınız!

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Bugün konu duygularına gelince, büyük ölçüde konforlu ve huzurlu hissedeceksin. Bu hisse sonuna kadar tutun ve onu besle çünkü karşına çıkacak zihinsel zorluklarla mücadele etmek için duygularına ihtiyacın olacak. İnsanlar düşüncelerinde sığ, yavaş ve inatçı olabilir ve bu da onlarla anlaşman biraz zorlaştırabilir.Bugün çevrenizdeki çocuklu anneler tarafından ziyaret edilebilirsiniz ya da siz onları ziyaret edebilirsiniz. Telefonlar ya da mektuplar da gündeminizde olabilir. Kütüphanelere, kitapçılara ya da iyi ve son çıkan kitapların bulunduğu mağazalara ve sanatla ilgili şeylerin bulunduğu yerlere gidebilirsiniz. Bugün kendin pişir kendin ye tarzda bir yemek vermek için uygun bir gün olabilir, gezegenler ve yıldızlar herkesin birbirine yardım etmekten hoşlanacağını söylüyor. Arkadaşlarınıza ve komşularınıza kendinizi daha yakın hissetmenizi sağlayacak konuşmaların gerçekleşmesini bekleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eylemleriniz direk olarak kişisel arzu ve isteklerinizden doğuyor. Güven seviyeniz diğerleri için motivasyon kaynağıdır.

4 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir gün. Harcamalarınızı kontrol etmek ve birikim yapmak için iyi bir gün. İlişkilerinizde de adım atabilirsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda gergin günlerden geçmeniz duygusal olarak güçsüz hissetmenize sebep oluyor. İş arkadaşlarınızın tutarsız tavırlarından ve gruplaşmalarından artık sabrınız taşma noktasında. Ama sakinliğinizi korumanız gerekiyor çünkü bu olayların sizinle ilgili olmadığını en kısa zamanda anlayacaksınız. Hayatınızdaki stresini azaltmak için arkadaşlarınızla vakit geçirmelisiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma takviminizin gerisinde kalabilirsiniz. Haftayı kapatmadan önce bu eksikleri tamamlamaya özen gösterin. Gün içerisinde bunun neden bu hale geldiğini düşünün ve kendinize karşı dürüst olarak bazı davranışlarınızı düzeltme yoluna gidin.

4 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata daha yeni ve iyimser gözlerle bakıyorsunuz. Dünden bu yana yaşadığınız gelişmelerle yaratıcı fikirler ortaya koyacaksınız. İlham aldığınız kişilerle ilişkileriniz akıcı ilerleyebilir. Aynı zamanda eğitim hayatınızda önemli adımlar atmak üzere harekete geçiyorsunuz. Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda yeni destekler, önemli ilerlemeler var.

4 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istediğiniz bazı şeylerin gerçekleştiğini görmek sizi motive edebilir. Daha olumlu ve verimli bir gün geçirmek için etrafınıza güler yüzlü olmayı ihmal etmeyin.

4 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. Karşına çıkacak yeni şansları, insanları düşündükçe yapacağın seçimler daha da önemli bir hal alabilir hatta. Yeni konulara odaklanmak eksilerden daha fazla getiri sağlayabilir sana.

4 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz daha fazla heyecan veya entrikaya can atıyorsunuz, düş kurma ve ilham ihtiyacınızı beslemeyi hedefleyin. Daha fazla öngörülebilirlik ve güvenlik arayışı içindeyken, bir parçanız yalnızca eğlenmek, belki de biraz kanatlanmak istiyor ve bu iki dürtü savaşıyor. Okul, seyahat veya iletişim ve öğrenme çabaları konusunda nerede durduğunuzu bugün düşünmek isteyebilirsiniz ve bu bir belirsizlik hissine yol açabilir. En iyi seçeneğiniz beklemek ancak beklerken üretken olun ve belirsizliğin gününüzü bozmasına izin vermediğinizden emin olun.

4 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dünya maalesef mutlu olmayı hak etmediğini düşünen insanlarla dolu. Peki ya siz mutluluğu hak ettiğinize inanıyor musunuz? Yoksa ne zaman mutlu olsanız içinizde garip bir tedirginlik mi duyuyorsunuz? “Mutsuzluğu hak etmediğinize inanın: Kendini affetmek ve kabul etmek”

4 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız. Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz. Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Üreme organlarınızı üşütmemelisiniz. Karın ağrılarınız olabilir.

4 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>