Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlama Günü! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceksiniz. Şartlara uygun hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Olumsuzlukların tamamen geride kalması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Gelir ve gider arasındaki uyumsuzluk sizi fazlasıyla zorlayabilir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yorgun ve duyarsız hissedebilirsiniz. Ne düşüneceğinizi bilemediğinizde, güvendiğiniz ortamlarda bulunmak bu hissin önüne geçebilir. Bulunduğunuz konumu değiştirmenin değerli bir imkan olduğunu unutmayın; bu farkındalığı kaybetmeden ilerleyin.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal yakınlık ihtiyacınız artabilir ve ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişim kurmak ve duygularınızı paylaşmak önemli olacak. Ayrıca, duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmanız da gerekebilir. İş hayatında ise stresli durumları önlemek adına sakin olmak ve esnek olmak önemli olacak. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli olmalı ve fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmelisiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borç ve kredi ödemelerinizden kurtulup bir an önce rahat bir nefes almak istiyorsunuz. Ödemelerinizi daha düzenli yapmak için kendinize bir ödeme planı oluşturabilirsiniz. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız, partnerinizin ailesiyle ilgili yaşadığı problemler ilişkinize de yansıyabilir. Bu durum fazlasıyla canınızı sıkacak.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek istediğiniz konularda sadece düşünce ve hayalle yola devam edemezsiniz. İlgilendiğiniz konu hakkında bilgi sahibi olmak, bu işle ilgili kişilerle görüşmek size yeni bakış açıları katacaktır. Bugün yeni insanlarla tanışmak, onların tecrübelerinden yararlanarak kendi tecrübelerinizi geliştirmek adına önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi endişelendiren ya da psikolojik açıdan etkileyen konulara daha akılcı bir şekilde yaklaşmaya çalışın. Kimi zaman güvensizlik hissedebilirsiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Anlaşılabilir adımlar atmanızın her açıdan daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile hayatınızla ilgili konularda daha dengeli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Olumsuzlukların en kısa zaman içerisinde son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

16 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, şimdi ilham verici bir mesaj alabilir veya rutininizden saparak moralinizi yükseltmeyi başarabilirsiniz. Gün, ayrıntılara çok fazla odaklanmak yerine pratik bir yaklaşımı teşvik ediyor. Geçmişi arkanızda bırakmak her zaman kolay değildir ancak bugün ileriye bakıyorsunuz ve bunu yapma konusunda kendinize güveniyorsunuz. İşi veya sağlığı iyileştirme çabalarının mükemmel sonuçları vardır ve kendinizi harika hissetmenizi sağlar. Pratik ilişkileriniz, işiniz ve sağlık konularınız için potansiyel olarak güçlü bir gün. Sorunları öncelikle tavrınızın korkusuz olması ve işleri halletmeye yönelik enerjinizin taze olması nedeniyle çözüyorsunuz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her şeye alınabilir ve en yakınlarınıza bile kırılabilirsiniz. Duygusal patlamalar yaşamak istemiyorsanız, kalabalık ortamlardan uzaklaşmalı ve çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmaya özen göstermelisiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; finans, ameliyat, özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir ve harcamalarınız artabilir. Sosyal çevrenizle ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz keyifli geçsin.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda kıskançlık nedeniyle zorlu anlar yaşayabilirsiniz. İyimser düşüncelerle onu anlamaya çalışırken, aynı zamanda kendi duygularınızın da nedenlerini yakalamaya çalışın. Yaratıcı çalışmalarınızla çok başarılı olacağınız bir gün. Ekip arkadaşlarınızla birlikte uyum içinde çalışacak ve değişik konularla ilgileneceksiniz. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

16 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 40" R
Ay
Boğa
01° 00' 45" R
Merkür
Başak
19° 05' 35" R
Venüs
Terazi
26° 45' 12" R
Mars
Yengeç
09° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 11"
Satürn
Balık
15° 06' 03"
Uranüs
Boğa
27° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 58"
Lilith
Terazi
09° 11' 57"
True Node
Koç
06° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>