Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Problemler Çözülüyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuz düşüncelerden olabildiğince uzaklaşmaya çalışın. Duygularınızı net olarak ifade etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Mesleki olarak daha etkin adımlar atabilirsiniz. Çabalarınızın genel olarak karşılığını alacaksınız. Yaratıcılığınızı en doğru şekilde kullanmanız gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Olur olmadık şeyler için harcama yapma isteğiniz var ve bunu da biraz olsun bastırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizle beraber onun getireceği korkuları düşünebilirsiniz. Hangi düşünceye daha fazla odaklandığınıza dikkat edin. Bugün alacağınız geri dönüşleri değerlendirirken, hedefleriniz ve değerleriniz doğrultusunda neye hizmet etmek istediğinizi fark edeceksiniz. Bu farkındalık, seçimlerinizin belirleyici olmasına yardımcı olacaktır.

17 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda derin düşüncelere dalmak ve duygusal konularda bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Fakat bu kararları anında uygulamak yerine zaman tanıyarak hareket etmek daha iyi olabilir. İletişimde olduğunuz insanlarla hassas konuları paylaşırken dikkatli olmanızda fayda var. İlişkilerinizde anlayışlı ve duyarlı olmak, sorunların çözümünde yardımcı olabilir. Kendinize zaman ayırmak ve rahatlamak için biraz yalnız kalabileceğiniz aktiviteler yapmanız iyi gelebilir. Unutmayın, bugünlerde duygusal durumunuz hızla değişebilir, bu yüzden kendinize ve duygularınıza özen gösterin.

17 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Sanki gökyüzünde sizi harekete geçirmeye teşvik eden geniş bir enerji var. Evliliğinde problemleri olan bir Yengeç burcuysanız eşinizle yaşadığınız sorunlarla ilgili konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Eşinizin ılımlı tavrı fazlasıyla hoşunuza gidecek.

17 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Abartılı ve kesin yargılar karşınızdaki insanla aranızda onarılmaz mesafeler açabilir. Bir şey sizin için önemli olduğunda, bunun başkalarını önemsizleştirmemesi gerektiğini bilerek hareket etmelisiniz. Çocuklarınızla yapacağınız konuşmalarda kelimelerinizi onların hislerini ve ihtiyaçlarını gözeterek seçmenizde fayda var.

17 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hem psikolojinizi hem de sağlığınızı daha fazla düşünmeniz gerekebilir. Kendi kendinizi gereksiz yere endişelerle yıpratmamalısınız.

17 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin sizden ilgi bekleyeceği bir gün içerisinde olabilirsiniz. İlgi göstermeyi sevseniz de belli noktalarda kendinizi tam konforlu hissetmeyebilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında istediğin değişikliği yapmak için daha kesin davranman gerekebilir. Kararlı duruşun sayesinde karşına çıkacak sorunları çözmen kolaylaşabilir çünkü. Planına sadık kalıp ilerlemeye devam etmek senin için çok daha pozitif sonuçlar demek olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir projeden daha fazlasını elde etme arzusu bugün sizinle birlikte. Kararlı ve odaklanmışsınız, cevaplar arıyorsunuz. Kendinizi hedeflerinize coşkuyla adayarak ivmeyi sürdürmeyi seçebilirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde olaylara rahat, yaratıcı bir şekilde yaklaşmak ve vardığınız her sonucun net veya kesin olmayabileceğini akılda tutmak daha iyi olabilir. Geçmişte size ilham veren şey artık işinize yaramayabilir ve bazı ayarlamalar yapmanız gerekebilir ya da farklı bir ilham kaynağı arayabilirsiniz. Yeni bir şey düşünüyorsanız, bugün sınırlar belirsiz olduğundan her zamanki sınırlarınızı unutmayın. Söz vermekten kaçınırken konuşmaları hafif ve faaliyetleri basit tutmak, bu etki altında en iyi strateji olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal bir derinliği içinde olacaksınız; her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzler kafanıza takıyor olabilirsiniz. Yaşamınızda aktif ve tatmin edici bir performans gösteriyorsunuz.

17 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; finans, ameliyat, özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlık, gündelik hayat, çalışma hayatıyla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz keyifli geçsin.

17 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan sevgilinize karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmaya çalışın. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle problem yaşıyorsunuz. Her ikinizin de üzülmenize neden olan bu sorunun çözümü için zamana ihtiyacınız var. Pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun. Sürpriz para haberleriniz var. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

17 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 37" R
Ay
Boğa
00° 14' 08" R
Merkür
Başak
18° 59' 47" R
Venüs
Terazi
26° 41' 23" R
Mars
Yengeç
09° 05' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 59"
Satürn
Balık
15° 06' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 05"
Lilith
Terazi
09° 11' 36"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>