Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çok Yönlüsünüz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda karşınıza çok fazla fırsat çıkabilir. Birlikteliği olmayanların bu fırsatları değerlendirme şansı var. Birlikteliği olanları ise daha farklı etkiler beklemekte. Genel olarak yüzünüzün gülebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Dengeleri korumayı başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler ve fırsatlar aayağınıza kadar gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak bunu konuda kesinlikle abartıya kaçmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz yüksek olabilir. Bu da olayları fazla derinleştirmenize ve düşünmenize ortam hazırlayabilir. Kendinizi gerçeklerden kaçırmamaya, hayatın gerekliliklerden uzaklaştırmamaya çalışın. İşlerinize zaman ayırın.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için hayatın biraz karmaşık olabilir. İçsel duygusal dengenizi korumak için daha fazla çaba harcamanız gerekebilir. Diğer insanlarla olan ilişkilerinizde biraz daha sabırlı olmanız ve anlayışlı davranmanız önemlidir. Ayrıca bugün finansal konulara dikkat etmeniz gerekebilir, harcamalarınızı kontrol etmek ve tasarruf yapmak için fırsatları değerlendirmeniz önemlidir. İş hayatında ise sabırlı ve odaklı olmanız başarıya ulaşmanızı sağlayabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizinhayatının yoğunluğu ilişkinize de yansıyabilir. Onun ilgisiz tavırları karşısında tepkisiz kalmayacaksınız. Borç verdiğiniz kişilerden paranızı tahsil ediyorsunuz. Gelen para sayesinde ödemelerinizi rahatça halledeceksiniz. Bugün, olaylara tek açıdan değil çok yönlü bakmayı tercih edeceksiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak doyuma ulaşmak için her şeyin karşılıklı olduğunu kabullenmelisiniz. Mutlu olmadığınız bir ilişkide mutlu etmeyi de bilemeyeceğiniz için önceliği kendi tutumlarınıza ve bakış açınıza vermelisiniz. Hislerinizi, olayları değerlendirme biçimlerinizi yeniden dizayn ediyorsunuz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün oldukça yaratıcı fikirlerle dolu olabilirsiniz ya da üretim konusunda oldukça hevesli olabilir- siniz. Aldığınız yeni haberler sizi üretime ve çalışmaya itebilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İmkanların ve genel olarak enerjinin tükenmediğini kendi gözlerinle görmek sana çok daha fazla cesaret verebilir. Düşlediklerini gerçekleştirmek için kendine güvenmeni sağlayabilir bu. Bir şekilde ilerlemek için gerekli ortamı bulman çok daha mümkün. Kendine inanman şart!

18 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün bazı kopukluklar olabilir. Bununla birlikte, özellikle sizin için önemli olan bir girişime odaklanırsanız, küçük huzursuzlukların üstesinden gelmek mümkündür. Son zamanlarda sosyal hayatınızı etkisi altına alan istikrarsız enerjiler sonuçta anlamlı bir değişime davetiye çıkarabilir. Bugün insanların zayıf noktalarını tetiklemek çok kolay ancak aynı zayıf noktaları kullanarak kendiniz ve sevdikleriniz hakkında daha fazla şey öğrenmeyi de hedefleyebilirsiniz. Gün, ilgi çekici deneyimler için özlemi, rutinden bir molayı veya manzara değişikliğini gerektirebilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. Uzun vadelerde yapılan çalışmalarda başarı gösteriyorsunuz. Bu yüzden çevreniz size güveniyor. Aşk size yakışıyor. Sevdiğine sizin kadar özen gösteren çok azdır. Geçmişi unutun.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, seyahat, eğitim konuları ön plana çıkabilir. Aşk, tatil,hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz keyifli geçsin.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

18 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 55' 06" R
Ay
Boğa
00° 21' 35" R
Merkür
Başak
19° 00' 43" R
Venüs
Terazi
26° 41' 60" R
Mars
Yengeç
09° 05' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 01"
Satürn
Balık
15° 06' 15"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 55"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 04"
Lilith
Terazi
09° 11' 39"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:37

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>