Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dinlenmek Önceliğin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli bir tutum sergileyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece huzuru ve mutluluğu koruyabileceksiniz. Etkin adımlar atarak ilişkinizin iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, daha önceden planladıklarınızı uygulamak isteyeceksiniz, ancak bunun kolay olmayacağını bilmelisiniz. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için gereken adımları atmayı unutmamalısınız.

Bugün, parasal koşullarda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. İstediklerinize ulaşırken normalden daha fazla harcama yapma eğiliminde olabilirsiniz. Biraz daha tutumlu olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak ve imkansız görünen konularda adım atmak kolaylaşabilir ve kendinize güveniniz yükseliyor. Hukuki sorunlarla ilgili neticeler ya da gelişmeler gündeme gelebilir. Seyahat planlarınızı öğleden sonraki saatlerde yapmanızda fayda var.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii! Bugün, duygusal konularda kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve empatik olmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca,hayatınızda da kendinizi ifade etmek ve duygularınızı net bir biçimde ortaya koymak için uygun bir gün olabilir. Duygusal dengeyi korumak ve gerektiğinde kendinize zaman ayırmak önemli olacaktır.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün haftanın ortası olsa da günün hareketliliğini evde dinlenerek geçirmek önceliklerin arasında olacak. İş arayışı içinde olan bir Yengeç burcuysan, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine yapacak olduğun görüşmeden memnun kalabilirsin. Ay bugün değişken burçta tutulurken; aile içinde stresi tetikleyebilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi hissetmeniz iyi olduğunuz anlamını taşımayabilir. Gerçekten iyi hissediyorsanız eski alışkanlıklarınıza, tutumlarınıza dönmek yerine bu iyiliği sürdürmeye çalışmalısınız. Çalışma takviminiz, sorumluluklarınız ve günlük işlerinizin sizi geri plana düşürmemesi için sağlık kontrolleriniz, kan değerleriniz ve beslenme düzeninizi ihmal etmeyin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcılığınız artabilir. Gün boyu yeni ufuklara açılmak için hayaller içine dalabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız bir gündesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra koşullar daha rahat hale gelecektir, iç uyumunuzu daha rahat dengeleyebilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sesinizin çıktığı, kendinizi ifade ettiğiniz ve gelişime ayak uydurduğunuz bir gündesiniz. Hem aşk hem dekonularında günün en şanslı burçlarından birisiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevginin bir hapishane değil geniş ve yeşil bir vadi olduğunu bilmelisiniz. Bugün ilişkilerinizde size hapsolmuş hissettiren bir şeyler fark ettiğinizde orada kalmaya devam etmeyi düşünmemelisiniz. Sezgileriniz her zaman duymak istediklerinizi söylemez, söyledikleri şeylerin ihtiyacınız olduğunu bilerek kulak verin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü dünya görüşünüzü değiştirmek, seçimlerinizi, kararlarınızı etkilemek için güçlüdür, sevgili Yengeç. Gerginlikler olası ancak motive edicidir. Gün duyularınızı harekete geçirir ve birçok meseleyi aydınlatabilir. Gömülü duygular ve arzular şimdi güçlü şekillerde ortaya çıkabilir. Zihninizin genişlemesi için ihtiyaçlarınızı görmezden geldiyseniz, koşullar şimdi sorunu zorlama eğilimindedir. Uzun zamandır uğraştığınız birşimdi çiçek açabilir. Şu anda öğrenmeniz, yapmanız veya anlamanız gerekenler konusunda bunalmış hissedebilirsiniz ancak bu hoşnutsuzluk sizi anlamlı iyileştirmeler yapmaya teşvik edebilir. Bunları işlemek ve sindirmek için zaman ayırın çünkü bazı şeyler büyüse de diğerleri gizlidir veya önemsizleştirilmiştir ve dengeli bir bakış açısına ulaşmak zaman alabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hoşnutsuzluk ve sıkıntı duyarak yaşama artık. Gözlerini yeni fırsatlara aç. Anlaşılan kaçırdığın fırsatlar için üzülüyorsun hâlâ. Geçmişte takılı kalma, eğer senin kısmetin ise Bağdat’tan sana tekrar geri gelir. Artık hayallerini gerçekleştirmek için hazırsın. Yeteneklerin ve kaynakların var. Hayat büyülüdür merak etme, fırsatlar sana geliyor.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda sonuçlanmalar ve değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin kafanız yeni ve farkli şeyler için çalışıyor. Yeni fikirleri uygulamaya çok isteklisiniz. Aklınızı duygularınız yönetiyormuş gibi görünebilir. Her yeni düşünce, yeni bir histir. Yeni yaşam tarzlarının veya davranış kaıplarının derinliğine gitmeyin. Bunların hiç biri göründüğü gibi değil.

18 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>