Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Başlangıçlara Yelken Açıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki davranışlarınızı biraz olsun dengelemeye çalışın. Yaklaşımlarınızı değiştirmediğiniz sürece huzursuzlukların devam edebileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Ufak tefek hatalar yapacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İstediklerinize ulaşmak için uygun süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları geride bırakmanız gereken bir gün.

Harcamalarınızı dengelemeniz gerekiyor. Fırsatları değerlendirmek için uygun zamanı beklemeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaçırılan fırsatlara asla üzülme. Hoşnutsuzluk ya da sıkıntı yapma kendine. Tam tersi gözlerini yeni fırsatlara aç ki onları görsün. Olaylar hızlı şekilde ilerliyor. Gecikmeler sona erdi artık, her şey bir anda oluyor. Hayatın küçük lükslerin tadını çıkar. Yalnız başına zaman geçirmek zorunda değilsin. Tam tersi kalabalıklar sana iyi gelecek.

19 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızda derin düşüncelere dalmak isteyebilir ve geçmişte yaşanan olayları hatırlayabilirsiniz. Bu süreçte duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, bu yüzden kendinizi anlamak ve sağlıklı bir şekilde ifade etmek için zaman ayırmanız önemlidir. İçsel dengenizi korumak için biraz zaman ayırarak müzik dinlemek, meditasyon yapmak veya sevdiğiniz bir hobiyle uğraşmak size iyi gelebilir. Aynı zamanda, iletişim konularında daha dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. İletişimde hassas konuları konuşmaktan kaçınmak ve daha anlayışlı bir yaklaşım sergilemek önemlidir. Kendinize ve başkalarına sabır göstermeli ve anlayışlı olmalısınız. Unutmayın ki her insanın duygusal zorlukları olabilir ve hassas bir dönemde olduğunuzu hatırlayarak hareket etmek, ilişkilerinizi daha güçlü hale getirebilir. Kendinizi rahatlatmak için olumlu düşüncelerle motive olun ve geleceğe yönelik umut ve pozitifliği koruyun.

19 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysanız eşinizin ailesiyle ilgili yaşadığı problemlerden sizde olumsuz etkilenebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi kırgın hissediyorsunuz. Ticaretle ilgilenen bir Yengeç burcuysanız bu konudaki hırslarınız artabilir. Yarım kalan bir aşk hikayeniz varsa, artık bu aşkı kalbinize gömmeye karar verebilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir kere yaptığınızı geliştirirseniz bunu devam ettirmeniz kolay olacaktır. Başardığınız anları düşünün ve bundan ilham alın. Hayatınıza yeni bir soluk getirmek isterken bu düşünce size yeni alışkanlıklar getirecektir. 

19 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Medya ve yayıncılık konularında bazı gelişmeler olabilir. Bu sayede sizin açınızdan daha yenileyici ve hareketli bir süreç başlayacak. Yolculuk planlarınız değişebilir. Yeni kişilerle ve yeni fikirlerle tanışma imkânı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşmakta daha cesur olacaksınız. Farkındalığınız artıyor.

19 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal açıdan olumlu bir süreçten geçebilirsiniz. Geçmişten gelen krizleri bugünlerde biraz zorlanarak da olsa çözmeye istekli olabilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni sıkıntıya sürükleyen kişilerden ve olaylardan sıyrılmak için sağlam adımlar atabilirsin. Gününü kendi istediğin gibi geçirmek ve gündemini kendin belirlemek için dik durman gerekecek. İnsanlarla sınır çizmek zor gelmemeli sana o yüzden.

19 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün moralinizi yükseltiyor ve olumlu bir tutumu ödüllendiriyor. İşbirliği yapmak ve ortak hedefleri paylaşmak tatmin edici olabilir. Bir ilişkiye yeni bir açıdan bakabilirsiniz. Eski bir arkadaşlığı yeniden hayata döndürmek odak noktası olabilir. Gün, şimdiki zamanın karmaşıklıkları hakkında çok fazla endişelenmek yerine, yeni plan ve projeleri sabırsızlıkla beklemeyi teşvik ediyor. Rutininizin ötesine geçmek iyi gelebilir. Bugünkü konuşmalar muhtemelen ilham verici ve geçmişi yeni bir ışık altında yardımcı olabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk konularında kendinizi enerjik ve yeni olaylara hazır hissediyorsunuz. Bugün, karşılaşacağınız kişilerin donanımlı yapılarından olumlu etkiler alacaksınız. Kendinizi ispat etmenin tam zamanı. Biraz gayretli olmalısınız.

19 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

19 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatlerde kalıcı kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili ami gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz keyifli geçsin.

19 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeçler, zaman zaman sosyalleşme konusunda zorlandığınızı hissediyorsunuz. Ancak bugün, her zamankinden daha dışa dönük hissediyor olabilirsiniz. Bu durumu değerlendirin ve sosyal ortamlara girmekten çekinmeyin. Yeni ve kalıcı arkadaşlıklara adım atabilirsiniz. Bunun için harika bir zaman.

19 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 49" R
Ay
Boğa
00° 17' 14" R
Merkür
Başak
19° 00' 10" R
Venüs
Terazi
26° 41' 38" R
Mars
Yengeç
09° 05' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 00"
Satürn
Balık
15° 06' 16"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 05"
Lilith
Terazi
09° 11' 37"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>