Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kilona Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Toparlanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunlara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler ve ortaklıklar üzerinde durmanız gerekebilir. Eşinizle veyaortağınızla açık ve empatik iletişim kurmak önemli olacaktır. Anlaşmazlıkları çözmek için herkesi anlayışlı olmaya davet edin, bu çağrınızın kim tarafından nasıl yanıtlandığını görmek sizde bazı aydınlanmalar oluşturabilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel dengenizi korumaya özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırabilirsiniz. Kendinize dikkat etmenizde fayda var, unutmayın. Ani tepkilerden kaçınarak, duygusal dengeyi korumayı başarabilirsiniz. Enerjinizi pozitif yönde kullanarak, bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Kişisel gelişiminize odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projeler geliştirebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için uygun bir gün olabilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların aralarında yaşadığı anlaşmazlıkları çözmek için senden yardım isteyebilir. Arkadaşlarının her konuda sana fikir danışması seni mutlu ediyor. Bir orta yol bulmak için elinden geleni yapıyorsun. Bugün yediklerine içtiklerine dikkat ediyorsun. Yakın zamanda katılacağın bir organizasyon için formuna dikkat ediyorsun.

23 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde yönetilmesi gereken bir kriz söz konusu olabilir. Sorunların çözümüne sorunla karşılık verilmeyeceğini unutmayın. Bugün sakin ve makul olmanın zor olduğunu düşünseniz de zoru başarmaya çalışın; herkesin söyleyecek iki çift lafını paylaşması, ihtiyaç duyulan cümleleri açığa çıkarabilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konularda daha olgun ve sabırlı bir tavır içinde olmaya bakın. Kötümserlik yerine yapıcı bir tutum izlemelisiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size tanıdık gelmeyen duygular yaşayabilirsiniz. Değişime açık olmayan yapınızı zorlayacak deneyimler yaşayabilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedeflerinle arana giren mevzulara odaklanmak ve sorun çözmek önceliğin olabilir. Ulaşmak istediğin hedef ile aranda duran engelleri kaldırmak için ekstra bir çaba göstermen gerekebilir. Enerjini düşüren insanlar da bu problemlere ek olabilir bugün.

23 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında çözülmemiş, önceden var olan bir sorun yeniden tetiklenebilir. Geçmişteki hoş olmayan unsurları ortadan kaldırma arzusuyla hareket ettiğinizi hissediyorsanız, işleri aceleye getirmek yerine bir strateji geliştirmeyi düşünün. Kendinizi suçlu veya ihmalkar hissetmenize neden olan durumlarda gerginlik ortaya çıkabilir, bu nedenle mutluluğunuzu baltalayan şeylerle temasa geçmek için biraz zaman ayırmanız zorunludur. Ayrıca ihanet, kıskançlık veya kızgınlık gibi duygulardan kaynaklanan belirsiz sorunlara da dikkat edin.

23 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal konulara yoğun bir derinlik geliyor. Enerjinizi, partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

23 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partnerinizle, evlilik ve ortaklıkla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

23 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>