Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatını Düzenliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İlişkinizden yana yaşanabilecek bazı sorunları ortadan kaldırmanız gerekmekte. Birlikte olduğunuz kişiyi biraz olsun anlamaya çalışın.

Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyaç duyacaksınız. Her türlü problemi ortadan kaldırma şansınız da var. Hata yapmamanız gerekmekte.

Dengeleri zorlayabilecek harcamalar yapmaktan kaçının. Amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetiştirme, büyütme becerinizi kullanacağınız başka alanlar araştırabilirsiniz. Değinilmemiş konularla ilgilenmek, insanların suskunluklarına uzanmak herkes için bir ışık yakabilir. Birilerinin bir şeyler yapmasını beklemek yerine o "biri" olabilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve başkalarının sözleri kolayca sizi etkileyebilir. Ancak, duygularınızı dengelemeye ve mantıklı kararlar vermeye çalışın. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru ve dengeyi sağlayabilirsiniz. İyi bir iletişim kurarak sorunları çözme şansınız yüksek olacaktır. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek size iyi gelecektir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aynıyerinde çalışan Yengeç burcuysan, sürekli aynı işi yapman performansını düşürüyor. Patronların ile bu konuda konuşmalar yapmak isteyebilirsin. Kurduğun hayallerin bir bir gerçekleşmesi seni mutlu ediyor. Hayatının düzene girdiğini hissediyorsun.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yatırım yapacağınız bir döneme giriyorsunuz; kişisel bakımınıza özen gösterip yeni tarzlar deneyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve ilişkilerinizde öne çıkacak, etkileyici bir duruş sergileyeceksiniz. Geçmişi geride bırakıp yeni fırsatlara odaklanarak ilerlemek önemlidir. 

24 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Bazı belirsizlikleri göz önünde tutmakta fayda var. Finansal konularda değişen koşullar içinde kalabilirsiniz. Ani kararlardan kaçınmalısınız. Çözmeniz gereken konular varsa bugün kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dolunay sizi biraz zorlu bir ilişkiden vazgeçmeye sevk edecek ama aceleci olmayın. Kolay yolu seçerseniz muhtemelen daha sonra pişman olacağınız durumlardan biridir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla biraz zor anlaşabilirsin bugün. Hem senin hem de karşı tarafın inatlaşması söz konusu olabilir. Kendini bu tür durumlarda yormamalı ve ısrarcı olmamalısın. Bazı şeyleri oluruna bırakmak sana daha iyi gelebilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygusal olarak dengede olmak ve hislerinize daha fazla odaklanmak önemlidir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilir, duygularınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Çevrenizdekilerle iletişimde nazik ve anlayışlı olmak, karşılıklı anlayış ve empatiye önem vermek gününüzü daha olumlu hale getirebilir. Ayrıca, ev ve aile ile ilgili konular bugün öne çıkabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek, onlara destek olmak ve duygusal bağlarınızı güçlendirmek için uygun bir gün.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, sağlık ve özel hayatınızda sürprizler yaşanabilir. Gününüz harika geçsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

24 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>